tisdag 3 april 2018

VECKANS VVTodelooo!Här kommer veckans viktväktarinlägg. Japp still viktväktare:) Fast jag pausade lite förra veckan. Jag kände förra veckan skulle bli svår att följa - även om man har tänkte i sig - helt till punkt och pricka med appen och så. Jag tänkte en vecka spelar ingen roll i livet, i det stora hela och det vill jag verkligen ge med mig av min erfarenhet till er alla. Även om man nu försöker göra en livsomställning så är det ibland ok att ta det lite mer chill. Man behöver inte hetsa, jag gjorde det första året jag körde viktväktarna. Jag åt verkligen inte något knappt onyttigt på ett helt år och det resulterade bara i att jag ville äta mer av allt som jag inte hade ätit och sen hamnade jag på akuten men en mage som var i totalt haveri. Inte bra - gör om - gör rätt. Nu idag iaf så är jag tillbaka med mina viktväktarvanor. Det handlar så mycket om att hitta en rutin, inte över äta men fortfarande äta. Lagom är bäst:) Jag har gått ner totalt 12,5 kg sen 10 januari. Jag mår mycket bättre igen. Jag vet att jag inte trivs där på den andra siffran även om siffran egentligen säger väldigt lite om hur man mår.
Men hur går det för er?Är ni fortfarande lika pepp som i januari? Jag är det, känner mig sjukt stark och ser ett mål i siktet (mål ett är nästan avklarat, nu mot mål två:). Är ni med mig? Mot en bättre hälsa:)

KRAM3 kommentarer:

Halvan sa...

Jag kämpar på och är inne på min tredje vecka......Tycker att det går riktigt bra om man bara planerar och ser till att äta regelbundet. Skönt att det är så mycket som är 0 poäng och som man slipper väga.
Åt inget godis i helgen och känner mig så stolt för det. För mig är det allt eller inget som gäller, i alla fall så här i början. Bra som du säger att ha delmål. Första delmålet är -5 kg och det är snart nått :=) Långsiktigt mål är 12 kg till midsommar.Tycker att appen fungerar riktigt bra och streckkodsläsaren är ju toppen när man är i affären. Nyttigt också att scanna en godispåse t.ex. för att se hur mycket smartpoints den innehåller.
Någon mer som kör med VV?
Heja oss! Uppskattar dina VV inlägg!
//Lena

Elisabeth sa...

Saknar din fina blogg :)

Anonym sa...

Har du slutat blogga.... :-( DN månad sedan sist... / hälsar Angelica