lördag 10 mars 2018

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN - DEL 1
Här vänner kommer första delen på frågestunden. Så många roliga frågor och jag ska försöka besvara alla. Tänkte det blir kanske tre inlägg och vi kör viktväktar-frågorna i ett veckans viktväktarinlägg:) Hur som så har ni iaf del 1 här - håll till godo:)

Var har du köpt Pols Potten ljusstaken?


De alla tre är köpta hos butik Esq här istan som är en supermysig butik ni inte får missa om ni har vägarna förbi.Är du och din man gifta? Om ja, hur och var gjorde ni det? Visa gärna lite kort om du vill.


Nej vi är inte gifta:) Så några kort kan du ej få:)Om du skulle ”kasta” ut all inredning ni har nu till ngt nytt vad skulle det isf vara?


Vill inte kasta ut något just nu, älskar stilen men såklart skulle jag kanske vilja byta något här och där men någon annan stil skulle det nog inte vara just nu. Eller jo köket vill jag kasta ut. Mer klassiskt inte så modernt.) Klassiskt är alltid klassiskt. Vilken är din drömbil?


Det man kanske inte vet om mig är att jag älskar bilar, jag har alltid gjort det och det kanske bror på pappas rallygener:) Hängde ofta med honom när han var VD för ett stor företag i Karlstad på Svenska rallyt tex. Så kul med bilar. Drömbilen är en svart Ferrari 458 Spider. Men den är bara en dröm. Fick jag önska mig en ny just nu så efter att ha provkört Audis Q7 så skulle jag kunna tänka mig den eller en BMW X5 som jag funderat på ett tag. Måste hur som snart byta ut min till en 4-hjulsdriven, men frågan är om jag behöver så stor vräkig bil eller om jag ska köpa mig en mindre. Jag är ju en BMW-tjej men Audi funkar med - hur som så ska det vara tyskt:)Har ni några resemål på listan?


Ja såklart har jag några ställen jag skulle vilja åka till men det är ju den där attans flygrädslan som håller mig i stenhårt grepp. Men om jag kommer iväg någon gång, förutom då på typ solsemster här runt medelhavet eller något storstadsbesök, så är en drömresa till Maldiverna no 1 på listan och sen vill jag resa runt i USA i några månader. Undrar hur länge du har varit sjuksköterska?


Jag är inne på mitt 9:e år som Sjuksköterska.Jag undrar (med glimten i ögat) hur den stora dagen skall firas?! Vet du eller blir det surprise?! 


Ha ha ja du. Jag har sån ångest;) Om det blir surprise vet jag ju ej, men jag har tänkt fira med de närmsta på min födelsedag eller dagen innan (fyller ju på påskafton i år). I sommar planerar jag (tror jag) en fest för alla vänner:)


Hur stort hus bor du i? Kvm?


Det är nog typ ca 150-155 kvm.Vad jobbar din man med?


Han är elektriker/systemtekniker och jobbar med fiber/data/telefoni kan man säga. Jobbar som arbetsledare på ett stort företag.Hur ser du på det här med ekonomi när bägge parter tjänar olika? Tycker du man ska dela lika på allt? Hur gör ni?


Vi tjänar i stortsett lika, och när vi inte gjorde det så delade vi ändå lika på allt.Ønsker du deg en hestegård å flytte til ?


Ja det skulle vara något:) Då skulle jag dock vilja jobba heltid med hästar tillsammans med Emma om hon var lite äldre:) Just nu blir en hästgård med bara en häst både för dyrt och för krävande. Annars skulle en skånegård sitta så fint.Återkommer med resten en annan dag:)
KRAM1 kommentar:

Anonym sa...

Inte ska du ha ångest- det är livet! Kul med fest till sommaren men först en påskfödelsedag mao kanske det blir ett surpriseägg ;) kram /E