lördag 31 mars 2018

PÅSKAFTON & PÅSKRISET & BUSHÄSTAR PÅ RYMMEN


Påskriset alá 2018 - förlade trenden sår med blommor i riset och det blev då ris i form av körsbärskvistar med ranunkel och syrén!


Hej hallå!


Oj oj vilken påskafton detta blev då! Jo vi satt här hemma i lugn och ro, skulle precis börja med lite påsklunch och jag höll på att förbereda lite inför morgondagen. Då ringde telefonen och jag såg det var våra gamla stallkompisar som ringde. Oj tänkte jag vad kan de vilja så här på påskafton. Jo ser ni det var två fyrbenta damer som hade kommit farande på grusvägen i full sken vid gamla stallet:S Jo de hade rymt och dragit en bra bit bort. Så det var bara kasta sig i bilen och åka fort som tusan bort. Fick dock tag i dom direkt nästan, och det var så skönt. Vår lus har ju rymt en hel del gånger! och det var bara i somras vi hade svårt att fånga henne två gånger. Nu har vi ju jobbat med horsmanship rätt mycket eftersom hon är så räsig av sig och det verkar ju ha lönat sig:) Men så nu iaf så står de hemma i boxarna (förhoppningsvis - man vet ju aldrig:S), lite små upprörda fortfarande men iaf rätt så hela. Lissie var väldigt varm om benen och hade två små sår som jag plåstrat om men hon verkar inte halt eller så. Dock tian så bra att hon gjorde denna tur då hon är på rehabprogram i minst två veckor till men jag ja. Hon lever och har benen i behåll!

Nu ska jag hoppa in i duschen här - ikväll vankas det födelsedagsmiddag på Aioli i stan och jag ska koppla av med god mat och ett glas bubbel! I morgon blir det gäster och firande hela dagen lång (det har redan kommit blombud och presenter:)


GLAD PÅSK VÄNNER!
1 kommentar:

Anonym sa...

Varifrån är den fina vasen?