fredag 23 mars 2018

NU ÄR DET HEEELG~ I samarbete med Interflora ~
Nytt blomsterbud levererade i morse med fina pastellrosor från Interflora (samarbete som ni vet;)! Nu känns hemmet så fint, ny städat och fräscha snittisar här och där.

Heeeey fredag!


Solen lyser och jag har precis varit i blomsteraffären och handlat Mårbacka pelargoner = vååårkänslor:) Helgen kan nog inte starta bättre än så här. Så skönt att ha det städat och fint med och kylskåpet fyllt till bredden och alla räkningar betalda. Nu kan man koppla av på riktigt. Jag ska snart åka och hämta Emma också och hon har fått ett väldigt trevligt sms som på det låter det som hon har kommit in på den gymnasielinje hon valt (hurra om det är så nu, vi får ju vänta tills det definitiva beskedet kommer innan vi firar:). Alice dessvärre kom inte in:( Sååå synd om henne - mamma hjärtat värker. Men hon har många vänner som ska gå där hon kom in och vi får hoppas det blir bra ändå!Emma och jag ska iaf åka bort till vår hästbästis Lissielusan.  Hon står ju 2,5 mil bort från där vi bor men vi är snabbt där. Hoppas vår bästa Hovslagare Björn redan tagit in henne då han ska sko nya idag. Så skönt med lite pedikyr för fröken och nu åker snösulorna bort och vi hoppas på barmark = vårtecken no 2. I helgen ska jag nog tvätta hela hästen. Hon är sååå skitig efter denna vinter:) Och ni jag ringde i morse och bokade återbesökstid och vi ska till kliniken igen den 16/4. Håll tummar, tår och hovar att hon inte behöver ytterligare behandling. Nu kör vi ju rehab program och i helgen ska vi ut och gå och gå. Nästa vecka ska vi öka tiden och vecka tre får vi börja tömköra/longera!
Ikväll ska vi mysa i soffan hela familjen. Så länge sedan känns det som vi var hemma och lediga ihop. Önskar er alla en fin start på helgen och så ses vi snart igen!
KRAM
Inga kommentarer: