fredag 30 mars 2018

LÅNGFREDAGEN
Tjejernas påskägg alá 2018. Fyllda med smått och gotte. Påsken här hemma i år går i pastell - grönt och rosa och lite vitt till och påskäggen matchade in fint:) Tyckte utbudet på påskägg i år var lite tunt men fann dessa på Åhléns.


Hej långfredag och hej på er!Påsken kom med stormsteg och nu är den här. Känns som första påsken på länge det är snö kvar i backen!:S Jag har jobbat natt i veckan, trodde jag skulle hinna kika in till er men icke. Jag har varit så slut efter dessa nätter. Nu har jag ledigt fram tills måndag och planerar fira påsk och min 40 års dag! 

Hur som så lyser solen och snön verkar smälta fortare än man tror. Vi har planterat penséer ute och nu ska jag gå ut och sätta upp lite fjädrar i trädet. Lite påskkänsla även om det bara är några dagar. Jag har ett ganska spartanskt påskris här hemma med mina fina Royal Copenhagen ägg (ska knäppa ett kort och visa er:). Kör ni all in på påsk eller hur gör ni?


Men ni Glad Påsk säger jag - hoppas ni får härliga dagar! Så ses vi snart igen!

KRAM1 kommentar:

Anonym sa...

Blir inte många knop denna påsk legat för ankar i komplikationer efter influensan men jag tänker att det blir påsk iaf 🐣/E