lördag 10 mars 2018

KAN DET SNÄLLA BLI VÅR & EN UPPDATERINGEtt uns vår i körsbärskvistarna i vardagsrummet. Mer vår än så har jag inte sett röken av! Gaahh någon mer som är såå trött på kyla och snö som jag eller?! Tycker man skottar snö dagligen här. Lite smälter, men sen kommer det dubbel ner dagen efter. Dock har ljuset återvänt och det är ju skönt. Alltid se något positivt i saken;)

Hej fina ni!


Senaste två veckorna har jag jobbat non-stop. Jag gjorde 92 timmar natt på nio dagar och mellan åtta nätter var jag ledig en kväll här hemma. Så sliten nu känner jag så en veckas ledigt blir skönt (ska dock på lite jobbdagar men det är på hotell och så, så inte så ansträngande;). Tyvärr är vi kort om folk på jobbet så jag har ställt upp på några extrapass samt så tog jag ett pass för att hjälpa en kollega så det blev lite komprimerat i slutänden. Men när man väl jobbar natt är det lika bra att bara köra på, kan liksom inte sova ändå när jag är hemma.Igår kväll firade jag min ledighet med aw med härliga kollegor. Vi åt skadjursbuffé och drack bubbel hela kvällen lång. Sååå trevligt. Idag har jag varit i stallet tidigt i morse (jag ska uppdatera er om lusen snart, något är galet och jag har såå ont i magen). Nu kör jag tvätt-städ race här hemma.

Hur mår ni annars då vänner? Känner jag saknar er men att jag inte helt får ihop tiden ibland (som ni vet). Jag ska sätta mig med alla roliga frågor ni ställt till mig, tänker det får nog bli två inlägg:)Nu ladda om tvättmaskinen för 257:e gången pust!

KRAM


2 kommentarer:

Anonym sa...

Men snälla...92 h... var rädd om dig.

Anonym sa...

Galet? Låter inte som good news hoppas det ordnar sig!