torsdag 22 mars 2018

HEJ TORSDAG

Renbäddat och superfresch inför en ledig helg. Nu bara ta tag i resten av huset sen ska jag chilla hela helgen lång. Jag brukar få hundra frågor om färg, säng och ja ni vet allt. Så. Färgen nu är till grunden Farrow and Balls nyans 228 Cornforth White men den gjordes liiite mörkare tillsammans med Nordsjö för att passa mina önskemål. Sänggavel och kappa är specialbeställt hos Lindholms här i stan. Lakan Mille Notti, filten är urgammal från Hemtex men så gosig. Har haft den på mig hela denna frostiga vinter typ:) Sängborden är från Asplunds och jag beställde dom på Lindholms här i stan de med. Lampan är Liv från Klong, tavlan kommer från Yellow Corner i Moodgallerian, mattan är från Fabula Living och den beställde jag på 200m2 här i stan.

Hej fina ni!


Mår ni bra?
Jag sov hela tre timmar efter denna natt på jobbet. Suck. Ibland funkar det så bra med den där sömnen ibland inte alls. Jag har snurrat varv i sängen och jag som i stort sett alltid ligger still (sover alltid på mage:). Dock skulle jag knappt kunna tänka mig jobba något annat än natt då det passar bäst i mitt liv just nu. Idag och igår har jag drömt, sjukt konstigt. Nästan så jag vaknat upp och ni vet nästan dragit efter andan. Läskigt, men jag har en del att bearbeta tror jag!

Nu väntar det ledigt tills måndag och jag ska ta igen mig så. Ska bli skönt. Även komma ifatt lite här hemma igen. Hur lyckas man egentligen stöka ner så mycket på en vecka?! Tvätten trillar snart ur tvättkorgen och dammråttorna flyger förbi - hu vad ofräscht egentligen, men nu ska jag köra järnet här med musik (Takida - jag ääälskar Takida!) i lurarna och bli klar. Jag är ju pedant ut i fingerspetsarna och jag mår inte bra av stök. När allt är på sin plats kan jag koppla av på ett helt annat sätt.Så bäst att ta tag i livet nu då!;) Vi ses och tills dess får ni ha bästa torsdagen:)

KRAM
Inga kommentarer: