fredag 16 mars 2018

HEJ FREDAG & HEJ HELGENFinaste blomsterbudet kom här på förmiddagen. En rosa bukett som viskade mig vår. Tulpaner, vaxblommor och ranunkler - snart är denna säsong över så njut nu av dessa fina blommor!
Hej fina ni!

Fredag och det vankas helg. För mig blir det nattjobb i två nätter sen är jag ledig. Nu är det sista helgen på länge jag jobbar. Jag vet ni tycker jag jobbat galet mycket och ja det har jag. Lätt att dränka sig i jobb och bara köra på fast när ledigheten kommer är det så värt det. I går och förrgår var jag på kurs med alla mina fina kollegor (eller ja inte alla - vi är uppdelade i tre gäng efter som vi är så många!). Så mysigt komma bort en stund och byta miljö, äta gott, dricka bubbel & dansa loss på natten, fast vi fick en hel del gjort på dagarna:)Kom hem igår och åkte direkt till vår fina häst. På måndag ska vi åka långt med henne till en riktigt bra klinik där vi fått tid. Måste måste få reda på varför hon helt plötsligt beter sig som hon gör. Har ont i magen över det, men jag kan inte göra så mycket just nu mer än att ge henne kärlek och det bästa. Hon är dock piggare nu, bockade och isade i hagen igår och när vi släppte henne i ridhuset är hon bara så söt så man dör. Busar och leker med Emma och är sååå lydig fast vi har henne lös. Man har kommit långt på den resan känner vi och vi hoppas så få fortsätta många år till med henne i vårt liv. Hoppas hon bara gjort något tokigt i hagen och det är där problemet sitter.
Men hörrni - viket väder. Värsta vårkänslorna! Tänk att man kan bli så lycklig när solen kikar fram och bjuder oss på strålande vårväder. Klar blå himmel även om det är iskallt ute. Jag känner snart har vi bar mark och grus under fötterna, snödroppar i rabatten och kan sitta mot husväggen med näsan mot solen och tanka energi!
Men först nu helg - och lite nattjobb! Ha det bäst fina ni.
KRAM
5 kommentarer:

Anonym sa...

Vad är det hon gör som får er att misstänka att hon har ont? /Camilla

Anonym sa...

Håller tummarna för att allt blir bra! Jättefin bukett, nu är det verkligen vårkänslor i luften :-)

Kramar Hanna

Christine sa...

Hoppas hon blir bättre snart, hon är så fin! Kram till et alla.
/Christine

Anonym sa...

Hoppas allt ordnar sig med lizzielusen ✊️ / E

Anonym sa...

Hoppas det ordnar sig med Lizzielusen!/E