lördag 24 mars 2018

BREAD & PAPER

Mmmm helgfrukost! Så länge sedan vi åt ihop och åt gott. Jag kör ju standar två ägg "on the go" till vardags, men idag blev det lite mer:)


God förmiddag vänner!Här har jag precis skjutsat och hämtat Alice från dansen och nu ska vi alla in i duschen och sen åka och köpa lite jeans till tjejerna. Sen blir det stallet som vanligt. Hade tänkt tvätta henne ordentligt idag men det snöade ju nyss igen så jag tror jag väntar. Tycker hon är så fattig långt in i pälsen och i man och svans nu efter vintern. Jag och Emma ryktar henne ju dagligen men ändå. Jag är tiden för att tvätta hästen för mycket men nu när de haft täcke på sig hela vintern känns det fräscht att vårstäda. Tyvärr väntar ju leriga tider nu igen och då kommer man få hela benen i schack med en massa vatten, det gillar jag inte heller egentligen. Tyvärr har hon så lätt att få mugg så vi måste vara supernogranna men hennes ben.
Idag när Corren (vår dagstidning) levererades kom även frukostbrödet som jag beställt i veckan! Så himla smidigt, bara klicka sig in och beställa några brödpaketet man gillar och så levereras det till dörren:) Bread & Paper är ju ganska så nytt här i stan och jag gillar det redan. Man behöver inte ens prenumerera på Corren utan man kan köpa det in lösnummer om man vill tillsammans med brödet. Älskar ju Ronaldo's bröd och kardemummabullar!


Passade på att fota när jag dukat upp innan tjejerna kom ner och hoppade av glädje att få ”hotellfrulle” hemma. Hela huset doftade ju dessutom bageri (man värmer brödet i 225 grader i fem minuter när man packat upp det ur kartongerna:). Bästa starten på dagen tyckte dom!Nu till den varma duschen och sen ut och göra lördagen. Idag har vi en riktig tjejdag då Niclas är iväg. Så mysigt få ro om båda själv. Som sagt jag har nog jobbat de senaste tre av fyra helgerna, så obeskrivligt skönt att vara ledig!
Vi ses och tills dess får ni ha en fin lördag!


KRAM


4 kommentarer:

Karin sa...

this looks so inviting!

Karin sa...

Mmm. Vad härligt det ser ut! Själv saknar jag frukostar när hela familjen var hemma! Lycka till med fina hästen. Just den leden i ryggen brukar vålla problem på Islandshästar som jag har haft i många år. Det brukar dock gå att få ordning på med behandling/equiterapeft, i alla fall enligt min erfarenhet. Kram

Junitjej sa...

Så gott det ser ut!

Anonym sa...

Underbara ronaldosbrödet o bullarna! Vet du om detta gäller även ut mot landet? Tänkte om jag skulle nyttja tjänsten ngn gång i sommar 😋 vore ju helt perfekt tidigare har vi alltid gjort pitstop och inhandlat för att ha i frysen o ta fram men det blir inte riktigt samma som nybakat. /E