torsdag 8 februari 2018

ÖNSKELISTAN JANUARI & FEBRUARI
~ Inlägget innehåller vissa Adlinks ~

Hurra säger ni nog nu;) Nävars - men jag vet ni gillar se dessa kollage och min månadens önskelista. Eftersom jag var lite hrmm frånvarande i januari så kör vi en samlad lista på båda månaderna januari & februari - det blir bra va?
1. Jag sa mörkblå sammet igår och ja jag är helt kär i saker i mörkblå sammet:) Skulle så gärna vilja ha denna soffa från Sweef på övervåningen i tv-rummet eller Mr. Big från Bolia. Vill förövrigt göra om där uppe på övervåningen en hel del, men jag får återkomma till det;)2. Nya tavlor - japp inte kommit till skott än med det;) Finns en hel uppsjö dödensnygga på Newport.3. Såg även alla nya kuddar som kommit in på Newport (ja det är en favoritaffär;). Hur fina som helst. Tar gärna ett gäng:)4. Hur fina är inte dessa möss från Seletti. Jag såg de först för ett bra tag sedan här i stan, och nu skulle jag vilja ha en sisådär tre stycken att sprida ut här hemma som en kul detalj.5. Jag fyller ju 40 år snart som sagt. Önskar mig en ny plånbok från familjen. Gärna en Mulberry i svart.


6. Min favorit parfym är slut buhu. M å s t e  måste ha en ny. Älskar Armani Sí. Det är min signatur:) Finns här.
Så det var allt he he. Nä men önska kan man ju alltid och drömma, gud förbjude vad livet vore trist annars! Nu väntar nattjobb igen men bästa härligaste gänget. Ses snart igen!

KRAM4 kommentarer:

Anonym sa...

Du ver väl att det inte är ngt fel på lönen, den kommer bara för sällan😉 ett stående skämt hos vårdanställda! /E

Anonym sa...

Soffan är riktigt snygg men varenda dammkorn måste ju fastna på den. Sammet drar ju till sig precis allt.

Anonym sa...

Försök skapa en egen stil, inte titta så mycket hur andra bloggare har det. Då blir nog den där känslan av att vilja kräkas om man ser en till vas från Svenskt tenn mindre påtaglig. Att hela tiden känna att man måste ha DEN märkesvaran vare sig det gäller inredning , kläder eller saker till hästen måste ge mycket stor ångest för dig.

MITT VITA HUS sa...

E: Ha ha ja du den var bra;) Kram på dig pinglan!


Anonym: Vi hade sammaetssoffa hemma på 70-talet - får höra med mamma vad hon tyckte;) och nu kanske jag igen just kommer köpa ny soffa, bara det att jag tycker den där är skitsnygg!Anonym: Jag HAR MIN STIL, vad är det du tiden förstår! Tror du jag köper saker hem och klär mig i och saker till min häst för alla andra har eller menar du just att en person (bloggare) har det! Du är så jäva fånig i din kommentar och vill BARA provocera så sluta upp läsa här, är SÅ trött på dina kommentarer och just nu gör du mig bara förbannad! Att jag skrev att får jag se en till Svenskt Tenn vas i ett grått rum kräks jag är inte ÅNGEST det är bara att jag är sååå trött på de kontona som ständigt visar samma vinkel på allt och allt följer samma monotona färgskala och om du snackar härmas har du såg en hel del offer du kan gå på där istället... Jag känner absolut inte jag måste ha den märkesvaran, jag köper det jag tycker är fint och jag köper det jag vill ha oavsett om nu kungen eller någon annan helt obetydlig människa skulle ha just den saken! Jag har saker från HM likaså ST, jag klär mig p r e c i s som jag vill (och har alltid gjort), och min hästsaker är saker hon behöver sen att jag inte köper begagnat utan vill ha nytt till min häst av bra kvalités som håller är en annan femma. SLUTA LÄS här nu, tack!


M