tisdag 20 februari 2018

NYTT UNDER & DOFTA GOTT


~ Innehåller Reklam & Adlinks för Boozt & Lindex ~Det var dags att unna sig lite nytt under och även lite nytt dofta gott! Jag har verkligen inte prioriterat mig själv på ett bra tag så när man väl gör det känns det både bra men lite konstigt. Jag tänker hela tiden jag kanske borde ge barnen detta eller detta istället, eller så behöver hästen något - men nu bestämde jag mig för att nu ska jag få må bra ett tag. Nytt under gör ju verkligen att man känner sig fin(are) och när favoritparfymen tar slut är det ju bara så trist så det fick bli en ny sån med:)Hej fina ni!


Mår ni fint! Jag tror hela tiden det är måndag idag men nej det är ju tisdag så jag kan liksom inte säga hej nya veckan men jag säger hel lite sportlovslediga. Jag och tjejerna har varit på stan. Alice ville fixa naglarna och jag och Ems åt sushi under tiden. Sen gjorde jag några ärenden och köpte mig själv lite nytt. Nu väntar en eftermiddag istället och sen ska jag när jag kommer hem ta en lång pw (har inte hunnit motionera på flera dagar nu - får lite abstinens:). Ikväll sen ska jag bara ligga i soffan, försöka sänka axlarna och bara ta det chill. Man behöver det med mellan varven och eftersom förra veckan bjöd på 69 timmars nattjobb så känns det som ett måste nu.


De fina Bh'arna och de matchande trosorna kommer från Lindex. Gillar verkligen basic-sortimentet från Lindex och det är så bra och fina till vardags. Här hittar du den vita Bh’n, här den svarta med bra support. Här hittar du alla bh-ar. Har ju alltid ett set med nudefärgade underkläder, detta i lite puderrosa funkar som det med och kändes vårigt och fint. Bh finner du här och trosorna här. Parfymen som ni redan vet är min signature fann jag här och även en bodylotion blev det denna gång. Kan inte leva utan denna:)
Nu hoppa i mina oglamourösa stallkläder och njuta friskluft och mjuk mule. Vi ses i morgon igen hoppas jag!
KRAM

Inga kommentarer: