onsdag 7 februari 2018

MÖRKBLÅ SAMMET ÄR DET FINASTE JUST NU
~ Innehåller Reklam & Adlinks från Confident Living ~


Innan jul köpte jag en ny kudde till soffan. Jag sprang på den i en liten butik i stan och den var precis det jag letat efter (plus även för budgetpriset, det går typ sex stycken sådan här kuddar på den som liknar denna som är i ljusgrå sammet där i soffan;). Nu har jag lyckats hitta den på nätet för er som frågade om den:) Ni hittar den nämligen här.
Hej idag igen vännner!

Så himla roligt att gå in här idag. Läsa alla era kommentarer och känna att jag känner mig som mig själv igen:) 


Ni såg att ni fick Veckans VV inlägg igår med va? Det kändes bra att skriva det. Känns som man själv får en överblick och kan reflektera. Livet tar ju vändningar hit & dit hela tiden och ibland är man bara människa och liksom tappar bort sig lite. Tänk vad trist det skulle vara med om man bara följde samma väg hela tiden. Man lär sig liksom något nytt varje dag!Innan jul som jag skrev flyttade den fina kudden in i soffan. Jag fick några frågor om den - tog aldrig tag i att svara. Jag brukar alltid svara er på mail och på kommentarer både här och på instagram. Tycker det är en skyldighet och det blir såå mycket trevligare när man gör det, då blir det liksom som det är vi och bloggen, inte bara jag och bloggen. Jag hoppas ni uppskattar att jag gör mitt bästa i att försöka svara er:) Men ibland är ju tiden knapp och ni får gärna påminna mig om jag glömmer eller missar just din fråga. Jag har några mail nu som jag ska försöka hinna svara på i veckan - så har du mailat så kommer det svar:)


Hur som jag hittade fler fina färger på kudden idag när jag letade länk till er. Kolla bara in denna mintiga:) Så fin! Såg även att den mörkblå finns i en annan form jag tycker är superfin - en rektangulär. Blev sugen på att köpa den med;)
Nu väntar sushilunch som levererades här precis. Det blir Flying salmon med extra chilimayo från Sushi Yama. Mmm såå gott. Sen ska jag hämta Emma och åka till stallet innan nattjobb. Men ni får ha en strålande fin onsdag tills vi ses igen!

KRAM


2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Mia, va roligt att du bloggar igen :) Måste bara säga att jag tycker din blogg är super och du gör ett fantastiskt bra jobb. Och du är en förebild för många ;) Jag har följt dig i många år nu men aldrig riktigt skrivit något på din bloggsida men forsätt inspirera oss andra med din positiva och glada känsla för den smittar av sig /cissi

MITT VITA HUS sa...

Cissi: Kram till dig fina!