söndag 11 februari 2018

FAVORITMELLANMÅL JUST NU


Åh detta är så gott. Perfekt och nyttigt. Jag brukar göra detta och ha i kylskåpet och bara ta fram om man ska till stallet eller så och behöver ett snabbt mellanmål med sig. Även skatterna gillar detta;) Man kan göra dessa lite hur man vill och vill man ha de så nyttiga som det bara går skippar man vanijsockret och smöret att steka i, men de är ju iaf mer nyttiga än vanliga pannkakor hur som:)


Gör så här för att få de perfekta bananpannkakorna!Mixa bananer, ägg, fiberhusk och vaniljsocker tillsammans med en stavmixer. Stöt kardemumma i en mortel och rör i smeten. Stek på låg värme i stekpannan. Jag har räknat med att man använder ca 1 msk smör till tre stekningar, såklart kan man ju få dom ännu nyttigare om man hoppar över det eller tar mindre. Mitt recept ovan tänker jag två portioner och då blir det 4 sp om man är med i Viktväktarna som jag är:) Jag tycker de är godast att äta med bär till men funkar fint kylskåpskalla on the go så att säga.


Idag var första gången jag drog på mig träningskläderna på typ ett år. Så skönt att komma igång och röra på sig igen! Nu ska jag svara mail här och försöka komma isäng men jag är pigg som bara den (hrrm skulle inte sovit så länge i morse;)!Ses i morgon!

KRAM2 kommentarer:

Anonym sa...

Mmm detta ska jag testa! Perfekt med tips på mellanmål, lite trött på att bara ta med frukt överallt.

Tack för det :)

Kram kram Hanna

Cissi Konradsson sa...

Tips, ersätt vaniljsockret, med vaniljpulver istället, så blir de ännu nyttigare :)

Kram Cissi