onsdag 14 februari 2018

ALLA HJÄRTANS DAG


Små kärlekssaker till skatterna. Som vanligt har jag varit på Lagerhaus som ni ser;) Bästa presentfixarstället. De har så mycket söta saker som små tonåringar gillar.

Puss & kram på alla hjärtans dag fina ni!(Mitt blogger har strulat ett tag och jag vet tiden varför detta inlägg publicerades tidigare än det jag förinställda det på:S Så såklart vet jag att Alla hjärtans dag är den 14/2:) Bara försökte förbereda lite läsning till er när jag jobbar natt;)


Idag firar vi kärleken, finns det något bättre än kärlek egentligen!? Tycker man iofs alltid ska visa uppskattning och så, men jag är inte den som är sen att fira en sådan här dag om det ska firas:) (Kollegorna fick vid midnatt inatt sådana små röda hjärtan med choklad av mig samma som tjejerna får idag:) Emma & Alice fina alla-hjärtans-askar! Allt behöver dock inte vara något dyrt och fancy. Det räcker med något enkelt, behöver inte vara dyraste champagnen eller den största rosbuketten. Kärlek är så mycket mer än så. Fina ord är för mig gott nog < 3Önskar ni alla får en fin dag! Massa kärlek till er där ute - speciellt ni ensamma - ni får en extra stor kram av mig!
PUSS & KRAM
1 kommentar:

Anonym sa...

Will you be my valentine? ha ha. Jag tycker absolut att det MÅSTE vara största buketten o värsta champagnen för annars kan det vara ;) iaf får man den uppfattningen när man ser vissa soc medier , OMG. Bara jag o mina nära får vara friska så är man nöjd o taxam /E