söndag 24 december 2017

MERRY CHRISTMAS

Tadaa - här har ni vår julgran julen 2017. En söt ganska liten kungsgran som barnen fått dekorera med alla våra fina julgransprydnader.

God jul mina fina bloggvänner!


Här har vi haft nog den lugnaste morgonen & förmiddagen man kan tänka sig. Sov morgon, aketöppning med tända ljus framför granen och god julfrukost. Sen har vi varit i stallet och fixat med vår älskling och pussat henne god jul med massa morötter och fikat med glögg och saffranskaka med härligaste stallgänget. Gud vilket lugn det är i vårt nya stall och såå mysigt. Vi stormtrivs så där!


Skatterna blev mer än glada över klapparna tror jag och är ni nyfikna kan jag visa er en dag vad de fick:)Granen är så fin dessa dagar (men man brukar ju tröttna ganska fort på den;) och nytt i år är mörkblå sammetskulor som jag köpt uppe i Stockholm. Matchar även den mörkblå nya kudden i soffan jag fyndade på stan här om dagen. Den har verkligen den där exakta fina mörkblå färgen jag älskar.Nu dags att stryka klänning, locka hår och hänga lite glitter i öronen. Naglarna är julröda och nyfixade och fina och snart drar vi mot tjocka släkten på julbord, Kalle och allt som hör julen till. Till er alla säger jag ha den allra finaste dagen av dem alla på året. Njut och ta vara på tiden och lägg undan mobil och sånt och njut av nära och käras sällskap;)
KRAM & GOD JUL2 kommentarer:

Mittdittovitt sa...

Ser jättefint ut Mia. God fortsättning. Alltid kul att se vad andra fick i julklapp. Även intresserad av var du hittade blåa kudden :)

Kram Fia

Anonym sa...

Åååhhh måste fråga vad mattan heter o var den kommer ifrån? :)

God Jul o Gott Nytt År!