lördag 23 december 2017

JULKLAPPARNA ANNO 2017
Jag har ju om tradition att visa er hur jag slår in våra julklappar och här har ni dom ala julen 2017. Jag letade mig typ blå efter det perfekta grå pappret och gråblåsnöret men jag gick bet. Det blev så här hur som. Papper i vitt och silvergrått och mörkröda snören och etiketter och kort från Lagerhaus (såklart!). Tycker utbudet var skralt iår faktiskt och hade önskat mig lite annat men detta blev nog ganska fint hur som. Julen här hemma hår är ju grå, blå, röd och såklart vit med silver och guld inslag.


Det blir inte så mycket julklappar som jag skrev men i slutändan är jag nöjd med vad skatterna får (berättar inte idag om vad de får, om de skulle smyga in här och läsa;). N och jag har helt stått över julklappar iår, båda känner att vi har det jag behöver och egentligen mer därtill. Vi har skänkt en slant och stoppat undan en på sparkontot istället (vi har ju större saker vi önskar oss och jag sparar till något väldigt fint nu som jag skulle dö en smula om jag kunde förverkliga - dock kommer det nog ta ett långt tag att spara till det;). Glädjen är ändå störst att se barnen bli lyckliga och glada över tomtemor och tomtens klappar!


Ikväll blir det uppesittarkväll och klä julgranen som står till sig just nu i julgransfoten. Hoppas kunna kika in till er i morgon en stund och önska god jul då!
KRAM4 kommentarer:

Anonym sa...

Fina paket, hoppas jag får gant paketet

MITT VITA HUS sa...

Alice ha ha ha😂 Ja det återstår att se, du får vänta tills k morgon dock, kram Mamma🎁❤️

Junitjej sa...

Vilka vackra julklappar! Ha en underbar jul!

Anonym sa...

So Alice , fick du gantpaketet? Jag gissar på det för mammor även jag älskar att skämma bort sina barn 🤶 / E