söndag 31 december 2017

ETT GOTT NYTT TILL ER ALLA

Året 2017 är slut. Det har varit det bästa året i mitt liv då jag förverkligat en dröm. Många härliga minnen bär jag med mig i hjärtat och jag blickar fram emot 2018 och är nyfiken på vad som väntar. Året 2017 är det året som även denna lilla blogg (som nu i vår blir hela 10 år) gått som bäst. Jag vet ni saknat vissa inlägg, men tiden har inte riktigt funnits hela tiden för detta mitt lilla sidoprojekt. Jag har planer för nästa år som jag hoppas kommer gå igenom och också medföra en viss förändring här. Men jag lever i nuet, vissa saker händer av ett skäl:) Jag är ödmjuk inför er mina vänner, som stöttat och peppar mig detta år. Jag är tacksam för de fina ord ni lämnat och önskar er allt gott. Jag har lagt undan dålig energi och bara klickat bort det, så inte värt något från människor som inte känner mig utan bara har elaka saker att säga. Vi har ju även stött på avundsjukan i den elakaste form detta år men det har gjort oss starkare i familjen. Ibland växer man inombords, ytligheter är värda mindre och vissa saker är värt mer. Vi har även detta år förlorat vänner, men vunnit nya. Bakom allt finns något som är äkta, allt annat är inte värt något!Så med nya insikter lämnar jag och min familj 2017 och går emot det nya spännande 2018. Till er alla där ute, ta hand om er, man får bara ett liv. Läste ett citat som jag lånar idag som säger allt ” Dont drink and drive, be kind - And respect animals and other humans, help those who needs it and save our planet. LOVE”
KRAM & GOTT NYTT ÅRM

13 kommentarer:

Anonym sa...

Gott Nytt År!
Lycka till med dina planer för nästa år.
Hälsningarfrån Gävle


Anonym sa...

Gott nytt år! Tack för all inspiration, hoppas att du fortsätte4 att blogga!

Kramar Hanna

Elisabeth sa...

God fortsättning!! Är inget fan av hästar haha men det kommer ett o annat om inredning o sånt ibland det räcker gott åt mig:) men du har gett mig mycket inspo genom åren, hängt här i många år hoppas absolut inte du slutar blogga !! Men du lever i verkliga livet o beundrar dig att du hinner med allt! Tack för en bra blogg!

Anonym sa...

Jag hoppas på gott o blandat dvs häst o hus inlägg i omlott! Hoppas året blir som du tänkt dig! Var rädd om dig bara, ibland sliter du ont tänker jag! Kram / E

Karin sa...

Gott nytt 2018 och tack för allt fint du delar med dig av här. Ja du, i hästvärlden finns tyvärr mycket ogrundad avundsjuka. Jag har funderat en del varför det är så men vet inte varför. Kanske för att det är en sport där man kan köpa sig framgång samt att framgången ofta inte är kopplad till egen talang/nedlagd tid etc utan helt enkelt bara till sådant som att hästen håller sig frisk och fräsch. Man får helt enkelt köra sitt eget race och strunta i snacket runt omkring. Önskar er det bästa framöver! Kram

Jeanette sa...

Gott nytt år till dig med! Vad underbart att höra att du har haft ett sådant bra år :)

Anonym sa...

Wishing you and your family all the very best for 2018! Please continue with your wish lists as I get such great inspiration from them. I do "copy" some of your interior ideas and items (haven't bought a horse yet...hehe), and I am looking forward to seeing what you blog about in 2018. Much love from Canada!

Anonym sa...

Ska du lägga ner bloggen?
undrar Ingela

Anonym sa...

Inget inlägg på 18 dagar.... har du slutat blogga?
Katja

Anonym sa...

Vi saknar dig, vackra kvinna!
Vill bara säga det. Känn ingen press, vet att du jobbar och sliter med mycket, vi finns kvar här :)
Kram från Skåne

Anonym sa...


Det skulle vara bra om du meddelade om du tänker fortsätta med bloggen eller ej.

//Lena

Anonym sa...

Hallå. Är du här på din blogg?? Saknar dina inlägg...

MITT VITA HUS sa...

Hej alla,

Jag är här. Bara tappat lite inspiration och häcken full med massa saker just nu, bloggen får vänta en stund men lovar jag kommer åter snart. Snarare än man tror:)

Kram

M