tisdag 14 november 2017

LET THERE BE LIGHT


~ Inlägget innehåller reklam Rum21 och Lampan.se & Adlinks ~
Och så närmar sig advent med stormsteg då vi är i mitten på november månad. Ni har säkert lika många adventsljustakar och julstjärnor i gömmorna som jag, men ibland vill man ju ha lite nytt och fräscht och kanske investera i sånt man sneglat på ett tag - eller hur?!;) Jag har valt ut några av mina favoriter till er och i detta inlägg hittar ni länkar till allt fint:)Så here we go! Temat blir ju vitt och silver med en gnutta svart, så som jag gillar det mest men vissa av dessa finns ju i mässing med samt stjärnorna går ju att hitta i blad annat grått - men jag föredrar nog mest i vitt. Så ljust som möjligt denna årstid är min grej:)1. Vit lite mindre stjärna från Watt & Veke. Finns här. Jag gillar när stjärnorna har riktigt vitt papper.


2. Den här flingliknade stjärnan Snöblomma från Watt & Veke har jag på span att köpa till mina tjejers rum. Tycker den är såå fin!


3. Star Tradings Milano har nu varit superpoppis i är det två eller tre år - jag har ett gäng!, kommer självklart upp i år med. Hittade de till lite bra pris åt er här:) Jag har bytt lamporna dock i mina till vanliga päronlampor, tycker det blev så mycket finare än med led. Sen har jag köpt dimmer på Ikea med och satt på sladden - tips!


4. Större sjuarmad stjärna - denna med från Watt & Veke, finns här (jag har två av dessa hemma här).


5. Årets nyhet eller?? Kanske har funnits tidigare, vet ej. Sett denna cirkulera runt en himla massa, kan inte bestämma mig för om jag tokgillar eller ej! Finns här.


6. Örsholmsstaken sneglade jag på redan förra året. Tyvärr bor vi helt fel hus för den men åå vad fin den är. Önskar de gjorde en mindre variant (fast hörde jag en fågel viska att de skulle göra det i år eller??). Finns i både vitt, grått och svart. Den vita är min favorit!


Men det finns ju fler godingar som nu inte är med i collaget. Jag gillar ju både denna och denna. Har haft hemma men har ej kvar. Tycker de känns klassiska och fina. Sen finns ju denna - passar det lett modernare hemmet tycker jag (just nu till bra pris med:)! Sen inte att glömma den vackra tyska Moravia Star - den är ju bara så fin den med. Tycker om den både hängande, eller liggande på en bänk tex. Watt & Veke har i år en likande originalet som heter Sputnik - fin den med. Finns här.Hoppas ni fick lite inspiration nu mina vänner! Ser ni fram emot julen lika mycket som jag gör?? Vad planerar ni för era fönster i advent?

KRAM
2 kommentarer:

Jessica sa...

Hej, var hittade du Milano til ett bra pris? Jag kan inte komma vidare med länken. MVH Jessica

MITT VITA HUS sa...

Jessica: Nu funkar alla länkar:) Hoppas du hittar något fint:)

Kram

M