tisdag 3 oktober 2017

HEJ TISDAG


Idag strålar solen utanför och det är kontrast från igår kan man säga - hej hopp om en fin höst:) Jag ska åka iväg till Tornby här (köpcentrum utanför stan - för er som inte bor här), vi behöver en del saker till stallet som förvaringslösningar, nya vattenkokare och en hylla. N har lovat skruva och fixa idag när han åker ut med Emma och Alice i eftermiddag. Jag ska jobba halvnatt och får vara utan mulegos idag:(Tog några snabba bilder här hemma från vardagsrummet och nej inget nytt direkt, trivs ju ganska så fint som det är. Lite trött som jag sagt på att fixa (har dock några småprojekt som vi ska göra men återkommer i ett annat inlägg om dom:), visst man kan ju pyssla lite, flytta om lite köpa något nytt och så men inga stora utsvävningar just nu känns det som jag vill göra. Fåtöljen där från Sika står ju normalt i vår wic men flyttas till vardagsrummet ibland om vi har gäster eller så då man behöver extra sittplatser, det har ju varit på tapeten i några år med en fåtölj dit men jag kan inte bestämma mig för vad jag vill ha. Först så inne på en Howard från Englesson som soffan, men nu tvekar jag om det blir för stort, eller om man skulle ha en Gubi beetle chair istället som jag med varit inne på... Men som sagt inget livsavgörande just nu - någon gång kommer det säkert dit något:)Nu - mot Tornby! Vi ses.
KRAM
3 kommentarer:

Anonym sa...

Jobbar du bara natt nuförtiden? Mellan vilka klockslag är halvnatt? Jo men Tornby är ju trevligt :) /EÅ

MITT VITA HUS sa...

EÅ: Japp för det mesta. Funkar bäst så här hemma. Natt eller dagpass, sen funkar halvnatt med ibland! HN är 18-02. Tornby är ju hemskt he he. Åker bara om jag måste typ och då så här en tis lunch tex;)

Kram

M
Anonym sa...

Jag fattar om tornby det är lika här hemma vi har två ställen typ tornby och man drar sig. Men du vet på sommarn när jag är i dina hoods och har ledsnat på att sitta i skogen är det ju livat! Ibland är jag tom glad o få åka tull Kisa så då fattar du... men jag älskar mitt sommarhus men du fattar hoppas jag 😍/E