fredag 27 oktober 2017

DET BLEV EN MINI RENOVERING I BADRUMMET


Tadaa! Så här blev vårt lilla badrum efter mini-renoveringen. Vi hade ju ett fel som gick på bygggarantin, som de nu efter en hel del fram och tillbaka äntligen fixat. Det blev riktigt mysigt och så mycket ljusare än med det svarta golvet. Sen valde vi en marmorplatta 15 x 15 så det blev lite mer liv i själva rummet. Piffat har jag gjort med nya fluffiga Mille Notti handdukar som jag köpte på 200m2 (de hade 20% off så länge lagret räckte där, så bästa att passa på:) Jag ska fixa något grönt till fönstret och något nytt doftljus hit med, men det har jag inte hunnit;)

Hej finisar!


Idag försökte jag sova länge, gick så där då ett bud knackade på dörren vid 11-hugget. Jag har tre nätter framför mig. Bästa att ladda upp liksom. Nu har vi precis varit i stallet och fixat lusen. Hon blev duschad om benen och så har jag fixat med hennes mugg (trist evighetshistoria...) Emma red även ut en sväng mesans jag mockade, fixade vattenhinkar och gjorde höpåsar och mat. Snacka om att man inte behöver något gymkort när man sliter i stallet:D Vi var även på Hööks en sväng och köpte ett Uhip kit (täckkjol och jacka) till Emma. Vårt stall är ju kallstall och det är verkligen freeezing så här års.


Nu har vi tänt ljus i hela huset och lagar mat så blir det en kort myskväll för mig med familjen innan jag åker. Men när helgen sen är gjort är det såå skönt. Då är jag ledig en vecka med tjejerna:)
Ha en toppenfin fredag nu vänner & start på härliga helgen!
KRAM11 kommentarer:

Joanna-livet med Aspergers syndrom sa...

Så fint!

Anonym sa...

Så fint badrum! Vart är skåpen i badrummet ifrån?

Anonym sa...

Vad var det för fel? Gick det att byta bara golvet? Jättefint!

Helena sa...

Så fint det blev! Vi ska renovera ett badrum i vårt nya hus till våren, tyckte det var så fint med den marmorklinkern som ni valt :)

Angående er hästs mugg, så fick jag tipset när jag hade häst att smörja och tvätta med grönsåpa! Och tro det eller ej men det funkade bättre än alla salvor och krämer som vi köpte... (beställde tom nån salva från England som var total värdelös!). Lycka till.

Sofia sa...

Vilket fint golv! Var kommer det ifrån?
Er hall blev också jättefin!

Anonym sa...

Jätte snyggt! Skulle gärna ha en sådan sophink också, vad är det för märke?

Anonym sa...

Your bathroom looks so good! Love your style!

Anonym sa...

Snyggelisnyggt verkligen ! / E

Anonym sa...

Full fart :)
Väntar på träning / kost / vikt inlägget.
Skönt att du "slipper" gymmet :) jag själv har börjat jogga/springa då jag gärna flyr gymmet.

Badrummet blev toppenfint.

Stina sa...

Så fint!! Gillar er nya hall oxå :) Vilken färg är tapeten? Grå?

Linnea sa...

Älskar verkligen er kakel/klinker, vart är det ifrån? :)