torsdag 28 september 2017

ÖNSKELISTAN SEPTEMBER

~ Inlägget innehåller annonslänkar ~

Som utlovat - men lite på håret kommer här septembers önskelista. Detta är vad jag spanar på just nu. Nu är det ju inte så att jag köper allt på mina önskelistor, det hoppas jag inte ni tror. Jag brukar ju fundera ganska länge på saker jag köper, men jag älskar listor och framför allt önskelistor. De är mycket roligare än att göra listor:D Sen just nu prioriterar jag ju ganska mycket, det är ju nämligen en hel del sm ska köpas in till hästen och så kommer det nog vara med den biten iaf första året, tills man gått igenom alla säsonger och införskaffa sig det viktigaste liksom. Nu till exempel upptäckte jag att vi har inga länd/skritttäcken, nu när det börjar bli kallt så där försvann x antal tusenlappar till ett gäng sådana:)


Men nu då till septembers önskningar!
Den populära Cloud krukan finns nu i matt vit och den är supersnygg tycker jag. Skulle kunna tänka mig en. Finns här.Bestlite lamporna är jättefavoriter här hemma och vi har fem! Denna i kollaget skulle jag vilja ha till skrivbordet (när jag nu får ur tummen och börjar göra iordning vårt kontor/gästrum. Vill ju måla och fixa där och köpa mig ett nytt skrivbord + stol. Det behöver rensas med bland alla papper:S) Nu kommer det nu en specialedition från Gubi på deras Bestlite i Black Brass. Sååå snygg. Jag faller mer och mer för det mörkare nu, blandat med ljust såklart:) Finns här.Koftor till hösten - ja tack! Denna var såå snygg i mörkrött. Från By Malene Birger och finns här.Matcha mobilskalet med koftan - ja tack här med. Finns här.Det här plexiglas bokstödet har fått en uppsving i blogg/insta världen bland alla influenser. Poppar upp både här och där nu ser jag;) Skulle med kunna tänka mig, till vår långa bänk med marmorskivan. Där skulle det stå fint:) Finns här.Så det var det. Snart oktober, då får man önska igen va:)
KRAM på er alla!3 kommentarer:

Anonym sa...

Men vadå skriver du utan att handla 😉 Jag som var helt säker på att du redan hade en svart dagg 😂 Med vårdlön vet både du o jag att man får spara innan inköp kan göras. Inget fel på lönen - kommer bara för sällan som ngn uttryckte det på jobbet en gång 😃 Kram och krya på dig / E

Anonym sa...

I have missed your interior side of the blog sooooooo much!! As you know I love your wish lists and get great inspiration from them.I have been known to buy an item or two! So, thanks for a great autumn wish list.
Cheers.

Nazima på Nazimas mat och hem sa...

Härlig inspo med listorna! Och cloudkrukan har jag spanat en ett tag nu, så den vill jag slår till på framöver, så fin!
Kram Nazima