torsdag 6 juli 2017

TRÄNINGSDAGS IGEN & VILKEN DAGIdag lastade vi henne för andra gången. Gick galant. Hon är ju liksom världens pärla på det mesta < 3


Min!


Eller ja hon är väl mest Emmas;) Hon blir ofta, när det är något nytt, hög som en giraff. Spanar och andas långa djupa andetag och blåser varm luft. Men hon är inte så lättskrämd, mest nyfiken och lite osäker bara.


Emma hade med sig sin kompis från stallet idag med. De har så kul de här tjejerna ihop:)


Dags att byta om. Vår transport har både sadelkammare och sen ett utrymme för kläder vilket var väldigt fiffigt.


Le åt mamma (tonårsungar alltså ha ha)!


Även Lisse blev påklädd och klar. redo att svettas i värmen. Phu vilken värme idag alltså:)


Finis!


Jag önskade ni förstod hur mycket de här två tycker om varandra. Det verkligen märks så på Lisse att hon börjar vara supertrygg med oss och främst Emma.


Puss min prinsessa!

Hur fint kort. Lisse verkligen blundar och njuter av kramar. Gullefia!


Fick ju endel kommentarer om att hon var för mager när vi köpte henne och ja vi visste ju det. Hon hade det inte superlätt innan hon åkte och transporten hit tog på henne och hon är ett superkänsligt sto. Men vad säger ni nu då?? Biffigare va  he he (hjärtögonemoji)!


Emma skrittade fram henne ute i den gassande solen och vi solade näsan bredvid. Känner att det tog lite i ansiktet:)


Jag tycker de är så fina ihop. Glad över matchningen. Nu ska vi bara träna och träna lite till så ska vi starta henne till hösten:)


Hon var lika mjuk och go idag som igår och det blev ett bra pass (trots lite strul med tränaren som mosat lite i bokningen först opps, men det löste sig fin;). Nästa vecka åker vi till Nina igen när hon kommit hem från Falsterbo. Känns riktigt bra!Ikväll ska jag bara ta det lugnt, ligga med fötterna i högläge och titta på tv’n. Så välförtjänt efter 7 timmar i stallet. Vi tittade på kompisar som hopptränande inför Falsterbo nämligen efter vår träning så det blev sent:) 
Ses i morgon igen!

KRAM
4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket elegant och harmoniskt eqipage och det syns tydligt att det ligger mycket kärlek bakom den glänsande hårremmen =)

Anonym sa...

Vilken otroligt vacker dotter du har! 😍❤
Kram Therese

Anonym sa...

Har dina barn gått ner i vikt? De har ju varit så rultiga förut...

MITT VITA HUS sa...

Anonyma 1 & 2: Tack rara ni!


Anonym: Behåll dina ord för dig själv tack....