fredag 14 juli 2017

ÄLSKAR LIVET JUST NU
Den här sommaren känns så himla sommrig. Länge sedan jag kände så här en sommar här hemma i Sverige. Eller ja, det har ju varit toppendagar de senaste somrarna - jag klagar inte. Är nog bara så kär i livet just nu. Ljuvliga dagar i stallet där jag trivs allra bäst. Vill liksom inte göra så mycket annat egentligen:) Hästlivet är verkligen en livsstil, en jag älskar mer än något annat! Kvällens middag - vår sommarmat. Grillat av varierat slag, sommarsallad med jordgubbar direkt från landet plockade, massa goda såser och ibland en brödbit till:)

Hej hallå finisar!En ledig fredag. Hurra! En välbehövlig. Efter tre veckors ledig och sen jobba fyra dagar kors och tvärs över dygnet var så där he he;) Fast ändå kul med jobbet, älskar bygget på något lusigt sätt. Vi är som en liten familj med kollegorna, man blir liksom sammansvetsade på ett konstigt sätt där. I morgon är det bara fem pass kvar till en veckas semestr till, den ska jag njuta av då kan jag lova:D Men jag har planerat mig massa ledigt i höst med:)Idag har vi varit i väg med vår fyrbenta som nog inte behöver någon närmre presentation vid det här laget:) Det gick så himla himla bra. Vilken stjärna vi fått alltså. Hon var störtcool idag. Fattade direkt att idag ska vi göra något extra. På med transportskydd och rakt på boogiekärran som hon aldrig gjort något annat när hon klev ut genom stallet. N har fixat kamera med så nu ser vi henne där hela tiden. Stod som ett ljus bort till Nina- och Sissi Liljas ridutbildning. Nina bestämde att hon rider nästa gång först, sen Emma. Det blir toppen. Vilken utbildning för Lissie alltså (hon är ju sent tagen och inte så utbildad, men vi jobbar på:). Hon är ju lite knackigare i vänster galopp och vill gärna skjuta ut bogen där och höger trav är hon lite svårare att runda för innerskänkel, och vi jobbar även på att hon ska samla sig och sätta mer tryck än att skynda sig. Ibland kokar hon dock över lite i huvudet (vill gärna och vill lite till och som gärna föregår Emma's hjälper lite utan att vänta in dom - sååå stoigt;). Men som det har gått framåt. Jag tror knappt ni fattar skillnaden så här, man måste nästan sett utveckligen. Emma har sån talang och hästen med:)Men hörrni, jag älskar vädret just nu! Det är så där alldeles lagom. Sol, himla bekvämt att inte vara för varm eller för kall utan väldigt tempererad. Sitta ute typ dygnet runt och bara njuta av Sverige när den bjuder sig från sin allra bästa sida. Vad säger ni, gillar ni?

KRAM


1 kommentar:

Lizelotte Vesterlund sa...

Disssr vädret! Här i Ångermanland är det 13 grader, blåser storm och regnar från och till. Vill inte ens gå ut! Såå frustrerade att slösa bort 3 v hittills av semestern på detta väder ☹️ Vad roligt att det går då bra med er häst. Önskar lycka till i fortsättningen också!