måndag 19 juni 2017

WIIIHOOO HITTAT VÄRLDENS BÄSTA REA
~ Annons Malene Birger & inlägget innehåller annonslänkar ~

Men hej igen vänner!

Sprang på världens rea som jag bara måste dela med er. Ni kanske dock redan sett den, det har jag inte koll på men då får ni scrolla förbi;) Jag älskar ju Malene Birger. Tycker deras kläder är så bra kvalité, feminina, enkla och mycket vackra. Sen att deras assessorer inte går av för hackor det vet ni ju redan att jag tycker:) Nu har jag ju knappt handlat något till mig själv på två månader så nu är det väl dags att fynda lite nu när reornas reor är igång överallt:)Här kommer massa tips från Malene Birgers rea iaf som jag tror ni gillar. Håll till godo:)
Denna skjorta är ju bara såå fin. Älskar ha skjorta till ett par svarta slacks och sen pumps till. Tror mina pumps i samma märke som denna skulle göra sig ursnygga till. Denna hittar du här.


Clutch eller nessesär, väl själv! Denna mintiga karamell finner du på rea här.


Har ju spanat på en bucketbag länge och nästa gång jag investerar mina slantar i en dyrgrip så blir det en bucketbag helt klart. Denna var fin fin och den finner du här på rean den med.


Sommarens välgörenhetstischa finns här i lite olika färger. Jag skulle vilja ha en rosa nu (har redan vit).
Min favvoklänning finns att fynda, som jag älskar min.
Haft en sån här grå rackare som jag tokgillade tills någon slängde den i tvätten här hemma hrrmm. Kanske skulle satsa på en ny i min favvofärg nu:)

Ny nyckelring till bilnyckeln skulle jag behöva, min har gjort sitt.
Hoppas ni gillade, nu finns det ju en hel massa fina gobitar till att fynda så kika in (av erfarenhet brukar det gå åt fort på denna rea:)


KRAM & så ses vi i morgon igen!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Klick klick så blev jag med mintig pouch! 😃👌/E

Anonym sa...

Du jag kom på att du inte visat ngn bild hur du såg ut i klänningen du hade på bröllopet. Det är iaf jag nyfiken på hur det blev. Behöll du båda btw? / E