fredag 30 juni 2017

FÖRSTA GÅNGEN PÅ BORTAPLAN

Alltså hallå hur gullig är jag inte (hjärtögonemoji)!

Hej finisar!


Idag har vi varit iväg med stjärnan första gången. Jösses så pirrigt att se om hon skulle sköta sig:) Vi hade med oss bästisarna från stallet E och hennes fina Dreamgirl K som skulle träna innan oss. Dreamy är ju van åkare och familjen som har henne vana att köra med storhäst i transporten så det kändes tryggt att de åkte framför oss. Vi hade ju första gången vår nya transport på och vår guldklimp i så lite nervöst är det allt (vi har ju bara åkt med ponny tidigare och det är ju ganska så stor skillnad mot ett nervigt varmblod he he;). Men allt gick hur bra som helst. Hon var suuuper och det märks att hon börjar känna sig så trygg med oss.


Emma skrittade fram medans Emilia tränade för Nina Lilja och det var nog bra för att hålla Lissie lite kall och lugna ner sig. Hon brukar låta som en drake först när hon är lite spänd och det märkte vi att hon blev när hon kom in i nya ridhuset:) På hennes träningen sen var hon först lite för hög i formen men efter ett tag så släppte det mer och mer. Emma blir ju mer avslappnad med efter ett tag och det går ju hand i hand liksom. De är ju ett team ihop:)

Vi fick fina kommentarer om henne och att hon var jättefin och snygg och det kändes så kul eftersom hon var såå mager och såg ut när vi köpte henne. Men Nina berömde henne och sa att vi måste bara ha mer styrka i henne och träna på att hon ska vänta på Emma och inte takta iväg själv. Lugn lugn luuuuugn var ledordet här med ha ha, precis som vår Mariette som vi tränar för hemma brukar säga:) Nina sa att hon måste lära sig ha benen på för att hon sen ska kunna utföra svårare rörelser och det ska vi jobba på men fortfarande behålla hennes framdriv och snygga steg:) Vi ska åka nästa vecka hit igen:)Men det var två nöjda tjejer som åkte hem med sina fina hästar. I helgen ska vi heja på Emilia när de kör för laget i division 1. Heja hej! Dreamy är ju egentligen Emilia's hopphäst men får rycka in när första hästen är lite krasslig.


Finast i hela världen (japp superpartisk - min häst ju;)!
Nu måste jag krypa ner i soffan och försöka varva ner. I morgon åker vi till Stockholm för att hämta hem Alice. Toklängtar efter henne, men hon har det så himla bra där på lägret:)


KRAM
2 kommentarer:

Lizelotte Vesterlund sa...

Verkligen en vacker häst! 😊

Nazima sa...

Underbara bilder!