tisdag 27 juni 2017

EN LJUVLIG JUNIDAGKvällsljuset börjar komma in i vardagsrummet. Snart är det bländande här inne. Älskar den ljusta tiden på året!

Och jo det ser ganska så same same ut här. Inte alls sugen på förändring. Snarare helt trött på det!

Tjingeling raringar!

Sista veckan i juni. Oj vad tiden gick fort. Tror under mina 9! år som bloggare att jag nog aldrig haft så några inlägg en månad, men jag är snart tillbaka till mitt gamla vanliga jag tror jag;)


Idag har Alice åkt iväg på sitt dansläger med kompisen som hämtade i morse. Emma och jag passade på att åka över en sväng sedan till grannstaden för lite inhandlande av födelsedagspresenter (Alice blir 12 nästa vecka:), sen har vi varit ja gissa vart he he:) Vilket väder det har varit idag förresten och är. Alldeles perfekt varmt med typ runt 20 grader:) Nu håller jag på att fixa middagen till oss tre som är kvar här hemma. Det är ganska så tomt utan vår Alice som alltid håller låda;) Emma och N håller på att fixa med transporten där ute och jag ska ropa in dom nu. Men så önskar jag er en fin tisdag! 
KRAM


1 kommentar:

Nazima sa...

Storgillar ditt vardagsrum och jag kan bara instämma! Är heller inte så sugen på att göra om i hemmet nu utan trivs riktigt fint som det är!