onsdag 17 maj 2017

ÖNSKELISTAN MAJ


Vi är redan i mitten i maj och jag hade nästan glömt att ni brukar vilja ha månadens önskelista (jag vet att ni är några som nästan bara kikar in för den - så kul:). Det är ju mest hästrelaterade saker på min lista just nu he he (tror inte ni vill se vad Lissie önskar sig;). Hemmet har ju inte varit prio de senaste veckorna men det kommer en tid för det med. Brukar alltid inte vara så pysslig hemma och ha viljan till att fixa när denna årstid kommer, man vill ju mest vara ute då - känner inte ni lite lika samma?:)Men hur som. Här kommer det jag tänker mest på just nu - som jag önskar mig hem!Solsängarna från Artwood - ååå vad jag vill ha två. Kan gärna ta en pool med här utanför att ställa dom vid (eller ja när vi ändå är igång och önskar så tar jag gärna en mindre hästgård på landet men pool där jag kan ställa dom;) Hur som de finns hos Newport om någon mer gillar:) Jag måste säga en sak till, jag ser mig själv falla mer och mer mot Artwood-stilen, tycker den är så varm och ombonad. Gärna i kombination med det mer moderna och det klassiska i en skön blandning:)Lite nya coffetableböcker spanade jag på sist jag var hos Newport, denna på bilden - Equine Beauty föll mig i smaken denna gång. Men det finns ju en uppsjö fina som jag med vill ha. Spanade även in de nya keramikkrukorna med guldkant. Hur fina (hjärtögonemoji). Vill ha den i grått och den i vitt. Finns här.


Nya vinglas önskar jag mig med. Orrefors Puls är så snygga. Tror jag ska köpa dom till mig själv som klapp på axeln för bra jobbat med allt senaste tiden:) Skulle även kunna tänka mig ett gäng tumbler i samma serie till.


Har ju lilla brödkorgen från George Jensen som jag köpt hos mina vänner på 200m2. Skulle kunna tänka mig den stora med. Så fina. Vi använder vår varje dag!
Så det var allt för denna månad:) Nu ska jag sova en stund, nattjobb väntar och det är regnigt och grått ut så den känns ok att bädda ner sig en stund.
Ha en skön fortsatt onsdag vänner!

KRAMInga kommentarer: