måndag 1 maj 2017

FÖRSTA MAJ

Lissielusan och Emma har kört slingan (en grässlinga som går runt ute på området där vi har stallet) och tränat galopparbete idag. Pigga ben som ville springa hur mycket som helst idag:) Älskar varierad träning och det passar perfekt nu i uppbyggnaden (inte bara nöta bana och ridhus) och i att göra de där två samspelta.
Hej & välkommen maj!


Den fantastiska vårmånaden maj är här och den första dagen har ju bjudit på fantastiskt väder. Hoppas hoppas detta håller i sig nu! Vi har varit i stallet och även fixat här hemma i trädgården. Nästan så jag känner lite i kinderna faktiskt av solen:) Jag har nu laddat om för nattjobb och det kommer vara två intensiva veckor med det, men vi ska nog hinna med lite annat också så som vår fina hästis och sen ska vi även försöka hinna plantera lite mer i trädgården. N och jag gjorde upp en plan idag nämligen när vi var ute med vad som behöver fixas i vår:)Nu som sagt mot jobb - Wish med luck hålla mig vaken (redan trött:S)!
KRAM1 kommentar:

Blogger er rase ~ Nå kan du bli med sa...

Du har en flott blogg. Med BloggerContest.com er du en kandidat til å vinne med ditt nettsted eller blogg, markedsføre nettsiden din, vinne premier og kampanjer. Med støtte fra våre sponsorer via vi organiserer vår blogkonkurranse for første gang i 2017. Du kan lære mer om deltakelse fra vår nettside. Du kan bli med, programmene pågår.
Takk for din interesse og støtte!


Web: http://www.bloggercontest.com
Mail: contact@bloggercontest.com
PBX: +390694802050