lördag 29 april 2017

HELG & MYSFRUKOST
Not to self: handla inte på Ica med migrän, man glömmer typ hälften av alla ingredienser man ska ha! Som typ ost hade varit gott till frukosten idag men det fick vi vara utan;) Jag glömde även bröd men det fixade bästa i morse från bageriet (mycket mumsigt gott varmt nybakat bröd är ju iofs tusen gånger bättre än icas i påse;).


Hej fina sköna helgen!


Oj oj så skönt med sovmorgon och ingen stress utan bara lunktempo och mys. Skönt att sitta länge vid frukostbordet och njuta av sånt man inte äter i veckorna:) Nu är vi dock alla igång. Tjejerna har jag satt på att städa sina rum (omy för tonårstjejer säger jag bara:S), jag kör tvätt och vika/stryka racet (avskyr det, hur jag än gör är tvättkorgen ständigt full...), N är och tvättar bilarna (kan man säga behövs när man hänger i stallet varje dag. Fick jag önska skulle vi ha en extra bil dit ha ha;)
Önskar er alla en toppenfin lördag - så ses vi snart igen!

KRAM


1 kommentar:

Anonym sa...

Mums för Ronaldo bröd! Nu blir jag avis... det är seriöst bästa brödet inget jag provat är lika bra. Ha det gott i stallet, är ni på samma ställe med egen häst eller har ni bytt ställe? / E