onsdag 15 mars 2017

NYTT VÅRLACK & MASSA MASSA VÅRLÄNGTAN
Vårlökar & våriga lack till tassarna. Här sitter jag och längtar som en tok efter massa härliga vårdagar:) Bläddrar i senaste Damernas och spanar in vårmodet. Ett plus för detta magasin att det är blandat, massa skönhet och mode och i olika prisklasser:)


Tjingeling lille lördag!Jag har bestämt mig ha sol i sinnet. Jag har bestämt mig vara pepp på livet och tiden nu. Såå skönt att alla är friska, kan nog skriva det tusen gånger ha ha. Man blir ju näst intill deprimerad av att gå hemma och inte känna sig hundra i kroppen och sen ta hand om hela familjen när alla bara snorar och känner sig krasslig. nu är det över och jag är pepp på våren:)
Passade på att unna mig själv med Diors nya vårlack Sudden. Så härligt knalligt färglatt till tånaglarna:) Även ny handkräm från Estelle & Thild att smörja torra vinter händer som luktar härligt vårigt (pärlhyacinterna i krukan hittade jag på Buketten här i stan för er som bor här och vill ha samma:).

Nu måste jag ta tag i att ringa min söta frisör och boka klipptid (och ny Olaplexbehandling). Finns ju knappt något annat som är så skönt som att få håret fixat:)


KRAM


7 kommentarer:

Sanna sa...

Men åh vilket underbart lack. Hela detta inlägg känns så vårigt, så himla fint!
Önskar dig en fin onsdag!

Kamillas Kamera sa...

Vita pärlhyacinter är så vackra och vårliga tycker jag. Köpte med mig två krukor till hem igår från butiken. Tror det redan står 6 krukor med vissnade lökar från i år som ska få komma ner i jorden här hemma när bara snön tinnar bort.

Ha en fin onsdag.
Kram Kamilla

Anonym sa...

Hej! Veckans VV, har du slutat med de inläggen? /Anne

Marina sa...

Ååå. Vill också använda nagellack men känns så onödigt när man inte får ha på jobbet.
Passar på när jag är ledig några dagar. Får ni ha nagellack på ditt sjukhus??

MITT VITA HUS sa...

Marina: Nej i nej vi får inte ha på händerna på sjukan, men tårna går ju bra😃 Passar på när jag är långledig sen och målar fingernaglarna!😁

Anne: Håll utkik i morgonbitti för nästa inlägg😄


Kram


M
victoria sa...

Var kommer den fina vita krukan i från?

MITT VITA HUS sa...

Viktoria: från en liten blomsterbutik istan Buketten!

Kram

M