torsdag 2 mars 2017

MIN HUDVÅRDSRUTIN


Mina favoriter i badrumsskåpet just nu. Visst det går åt en del produkter men min hud har nog aldrig varit så fin som nu:) Jag handlar alltid hos Hudvårdsrummet eftersom Hanna där har stenkoll på vad min hud behöver.


Min absoluta lifesaver, min älskade Advance Filler från Teoxane som jag använder varje dag tillsammans med serumet från samma märk. Använder även Perfect Skin Refiner till natten som nattkräm. Dessa produkter innehåller syra vilket gör dom så himla himla bra. Dock så sliter min arbetsplats enormt på huden så jag är trots allt detta torr ofta men sällan finnar eller blemmor eller så:)


Ny i badrumsskåpet är en lite bättre peeling från Dermalogica - Daily Superfoliant. Verkar jättebra trots jag bara använt den några gånger nu. Min multivitamin ansiktsmask från samma märke är på upphällning så nästa vecka när jag åker in till Hanna för nästa ansiktsbehandling får en ny följa med hem:)

Tjingeling vänner!Ledsen att jag inte hann kika in till er igår men vår lilla vän Hot Spot hade fått en gren i ögat och det var en matte som ringde och hade problem att ta honom på akuttiden på kliniken så vi kastade oss in i bilen för att åka och hjälpa till - såklart. Vi gör allt för att han ska må bra och oj vad det gjorde ont i hjärtat att se att han hade så ont i sitt öga. Men efter lite droger och en undersökning och en massa andra mediciner så petade vi in honom i transporten och åkte hem. Det var en ganska djup reva på hornhinnan men det går nog väldigt fort att läka hoppas vi! Hans välmående är allt < 3 Idag ska vi åka och hälsa på vår C så fort Emma slutar i skolan. Hon saknar henne så.


Här hemma annars har jag kört stora städ och tvätt racet. Hu vad trist det är, men sååå skönt när det är klart och hela huset doftar nytt igen.)Hoppas ni har en fin torsdag!
KRAM3 kommentarer:

Anonym sa...


Jag har länge följt din blogg och vid några få tillfällen har jag ställt en fråga, men något svar har jag aldrig fått. Nu säger jag tack för mig.

//Lena

MITT VITA HUS sa...

Lena: Åh vad trist att du säger så, jag brukar alltid svara på frågor! Är du säker på att du inte fått svar på din fråga, jag kanske har missat och nu på några dagar har jag inte kollat de senaste men jag satt senast ihelg som var och svarade:(

Kram

M

Marita sa...

Gillar också Dermalogica
använt deras produkter i
många år nu . Men har
hittat en ny favorit från
Picaut som är den bästa
ever för torr hud. Finns
hos Hudvårdsbutik.se till
bra pris nu Ha en fortsatt
trevlig helg ❤️