fredag 10 mars 2017

HEY FRIYAYHej fredag i vårt vardagsrum. Lite våriga grenar fick det bli som fredagsblommor från favoritblomsterbutiken. Matta kommer från Lindholms märket är NTK, Soffa med från Lindholms och den är från Englesson. Brukar alltid få frågor om kuddarna i sofffan med så jag skriver här varifrån de kommer med. Zebrakudden från Newport Home, den prickiga är med därifrån, den mintgröna från Nina Kullberg, vita ingick i soffan, de i grått linne från Svenskt Tenn och sammetskudden från Garbo:)


Tjingeling bloggisar!Här började morgonen med hemaspa. Ni vet när man varit krasslig ett tag och känner sig så där är det skönt med lite uppfräschning (Jisses så skönt att peela och smörja och fixa sig;). Körde även mina favoritkur på håret från Olaplex och nu är det mjukt som tusan igen:) Är såå nöjd med min hy just nu, vill mest spegla mig hela tiden för det är sånt glow i den. Gjorde ju en IonActive behandling med Dermalogicas produkter här om dagen hos Hanna och det är nog den skönaste behandling jag någonsin gjort. Lite lullull men passade så fint i det Hanna skräddarsytt för min hud nu efter den kemiska peelingen. Känner mig som 20 någonting igen i huden nu;)
Nu har jag lite bankärenden med ridklubben att fixa men sen ska jag ta fredag (kanske springer in på Newport i stan när jag ändå är nere och ser om det finns något kul:) och ikväll blir det massa god mat och tända ljus och mys och ladda upp för jobbhelgen (vet inte hur jag tänkte när jag la två jobbhelger på rad:S)


Till er säger jag happy helg nu, vi ses snart igen < 3

KRAM2 kommentarer:

D sa...

Gahh du har så fint hemma!! Vi bygger nytt hus med inflytt i juni-juli och finner massa inspo här :) Tack för bra blogg! Kram

Junitjej sa...

Så fint du har det!