söndag 5 mars 2017

HEJ SKÖNA SÖNDAG

Just nu i köket - undanplockat efter frukost och nej det är inte alltid så här rent och fint även om det just nu inte är bloggfixat;) Det vanliga brukar vara smulor på golvet och det finns alltid disk typ (just nu går diskmaskinen med ett stort lass;). Dock är vi inte jättestökiga av oss här hemma så det brukar aldrig vara direkt kaos, men så ni vet vi lever ju här med med allt vad det innebär;)


Hej hallå sköna söndag!Vaknade upp mycket piggare idag hurra - virus väck och bihåleinflammationen botad:) Vaknade även till ett vitt täcke med snö ute phu. Ja det är det vanliga det kommer ju vara så här ett tag nu men jag är ju såå sugen på vår;) Fast snön håller på att smälla bort, man nästan ser hur den försvinner:)


Har lovat Alice en tur till vårt köpcentrum, hon har nämligen sett den där tröjan som hon ville ha som var slut att den nu kommit in igen i lager, så vi måste nog åka pronto he he;)Vi ses kanske lite senare igen:)
KRAM

4 kommentarer:

Little Loop Design sa...

Men så snyggt kök! Älskar golvet! :)

Ha en riktigt mysig söndag!
Kram Jenny

Anonym sa...

Så fint du har! Undrar var den vita krukan (i det högra fönstret) med "bubblor" kommer ifrån och var den finns att köpa? Har letat med ljus o lykta men hittar inte den någonstans. Tack!

Emma Wiking sa...

Hej!
Så fint ni har det! Jag undrar var lampan på snöbyrån i hallen kommer från?
Tack för att du delar med dig.
/Emma

MITT VITA HUS sa...

Anonym: Krukorna i köket kommer från Buketten, en blombutik här i stan.

Emma: Den bubbliga lampan finns hos Newport Home eller hos butik Esq:)

Kram

M