torsdag 16 mars 2017

ETT VIKTVÄKTAR INLÄGG


Det är kanske läge för ett nytt viktväktarinlägg och jag får nog nästan döpa om det från Veckans vv inlägg till månadens vv inlägg ha ha;) Ni undrar hur det går? Jo tack, jag kämpar mig igenom svackor. Jag har haft så svårt att hitta motivationen när jag inte känt mig bra. Grejar vardagarna bra, riktigt bra. Sen kommer helgen då pajar jag allt igen! Äter för mycket av allt typ...2015 när jag startade med Viktväktarna var jag såå motiverad. Nu inte jätte om jag ska vara helt ärlig. Jag har dock skrivit till er en massa gånger "man kan inte vänta på att motivationen ska komma, man måste bara börja göra, sen kommer motivationen av att man ser resultat". Kanske dags att själv börja leva upp till det där hrmpf. Januari och februari resulterade i minus på vågen. Nu har jag inte vägt mig. Ni vet ju förra året bestämde jag mig för att sluta fixera vid vikten och fokusera på må bra. Slippa dippar och motionera och ha glädje utan siffror. Såklart ska jag bli av med de där 10 jag skrivit att jag gått upp (det var såå dumt ju, mår ju inte så bra av 10 extra kilon:S). Men nu vår, sol i sinnet och snart kommer motivationen igen - bara göra och fortsätta göra. Kontinutet är det bästa för viktnedgång, man gör samma sak vecka efter vecka, dag efter dag och man så vill och tycker det är jobbigt får man bryta ner det till timme efter timme. Det går liksom inte äta bra 4 dagar och skit i 3, då händer det inget mer än att kroppen blir svinförvirrad. Nu har jag även fått med mig ett stort gäng på jobbet, vi har en chattgrupp där vi kan peppa varandra. Stöd från kollegor är det bästa man kan ha, det lärde jag mig på min förra arbetsplats. Nu i vår lilla konstiga underbara härliga älskkade akutenfamilj så kan det bli lika bra med det där stödet, jag har ju liksom hittat min plats där nu:)Jag ska försöka bli bättre på lite nyttiga recept här till er, ska bara ha tiden att laga, fota och räkna ut points:) Skulle ni gilla det förresten? Jag har ju sett i en del kommentarer att ni villl ha mer recept:)
KRAM5 kommentarer:

Anonym sa...


Den fina vita krukan, var har du köpt den?

//Lena

MITT VITA HUS sa...

Lena: på Buketten i stan här!

Kram

M

Anonym sa...

Ha, vi vill ha recept!

Anonym sa...

Gärna recept:) Håller med, helgerna är jobbigast, allt som är riktigt gott kostar sjukt mycket points🙃 Lycka till med att nå ditt mål å tack för en inspirerande blogg🌸

Bodil sa...

Hej Mia! Jag har följt dig och din blogg jääääätttteeeelänge men har varit dålig på att kommentera. Förlåt. Men jag gillar verkligen dig och din blogg. Du bjuder alltid på härliga bilder och inspiration. Och jag har känt starkt för dig när du råkat ut för en massa nättroll. När du drog igång din VV-resa följde jag dig noga och imponerades stort av dina framgångar. Jag ångrade flera gånger att jag inte hängde på dig då. Men jag var nog helt enkelt inte där. Nu är jag med i VV sedan tre veckor och det går fint än så länge. Jag har flera gånger tittat tillbaka i ditt arkiv för att hitta inspiration till recept och massa pepp. Tack för det. Nåväl, jag ville mest bara skriva det och säga tack. Och ja tack, gärna recept om du hinner. Inne på VV-community heter jag bobbo27 om du finns där. Ha en härlig vecka. Kram.