torsdag 9 mars 2017

ETT VÅRIGT VÅRKIT


Jo jag rensade ju garderoben här om dagen som ni kanske kommer ihåg (kolla gärna in min bloppis med om ni vill fynda sånt jag rensar ut @mittvitahusbloppis på instagram:) och jag blev såå sugen på en massa nytt nu så det är inte klokt. Klickade hem både det ena och det andra och handlade lite nere på stan. Idag kom ena klänningen jag klickade hem och jag är såå nöjd. Perfekta klänningen för oss med lite kurvor kan jag säga, satt som ett smäck på och rumpan blev riktigt snygg i den;) Tänkte jag pillar ihop ett kollage till er eftersom jag är världens sämsta på att ta bild på mig själv;)


I vår kommer jag gå klädd så här på after worken (och säkert några andra dagar med;)!1. By Malene Birger klänningen i svart. By MB gör nog världens bästa feminina plagg som verkligen andas elegans och som samtidigt är sköna som få. Jag klickade hem den härifrån, men den var nu slut i alla storlekar men då hittade jag den här åt er (och där fanns den hemma i alla storlekar).

2. Den här pastell scarfen ligger här och bara väntar på att få användas, jag hittade min här men slut där nu så då hittad jag den här till er.

3. Pumps i nude rosa, looove på dom. Från By MB dom med och de skorna ja har från det märket är bara så bra så jag tänker faktiskt invertera i dessa med:)

4. Pimpa nycklarna vårfina, snyggelisnyggsnygg nyckelring som finns här.

5. Älskar Grinola väskorna, jag har redan slitit ut ett par och vill gärna ha någon ny. Den här i vitt med bruna band är bara sååå snygg, typ bland den snyggaste som gjorts faktiskt:) Finns här.Hoppas ni gillade:) Vi ses i morgon igen, ledsen att jag varit frånvarande i två dagar men jobb och sen blev det Vab så Alice har åkt på mina baciller med hrpmf. Hoppas på vår i luften snart igen och alla baciller väck;)
KRAM


(Inlägget innehåller AdLinks)

4 kommentarer:

Katarina sa...

Det blir habegär på allt i ditt fina kollage :-) Jag funderar oxå på väskan i denna färgställning då jag slitit ut min svarta variant. Du känn ingen stress att du inte skriver varje dag. Vi finns kvar här ute i cyberspace och tittar in lite då och då. Du har ju familj och ett krävande heltidsjobb så det är fullt förståeligt. Du verkar vara en varm och go person så jag kan tänka mig att du är toppen med patienterna. Tack för en fin blogg! Kram

Anonym sa...

Åh vad mkt fint! Nu blir du ännu snyggare denna vår! /E

Anonym sa...

Kan vi inte så se klänningen på? :)

SofiaR sa...

Vilka snygga grejer du hittat! Jag som också är kurvig skulle gärna se en bild på dig i klänningen som inspiration!