fredag 3 mars 2017

DÅ STARTAR VI HELGEN
Nya vårfrächa fredagsblommor kom med blomsterbudet som klingade på dörren nyss. Älskar Interfloras blomsterbud, alltid såå fina buketter!


Hej vänner!


Usch dagen började trist, febertoppar och världens sprängande huvudvärk/bihålevärk. Har ju dragit denna förkylning i snart fyra veckor utan att bli bättre alls. Dock har jag inte haft feber då så jag har jobbat på som vanligt. Nu idag ville kroppen inte ha bacillerna längre utan höjde temperaturen och jag däckade helt hej då nattjobbhelg! Så himlans trist alltså. Jag blir tokig - nu är det ju Mars månad och första vårmånaden hurra. Fast den börjar så där och regnet står som spö i backen. Nää inget bitter alls;)Bara härda ut, snart är det sol och sköna känslor i kroppen igen och tills dess så får man bara gilla läget!


Önskar er alla en toppenfin start på helgen, för trots allt är den där fina fredagen här idag!:)

KRAM
psst, Missa inte frågestunden i tidigare inlägg. Ställ vilken fråga du vill till mig, allt mellan himmel och jord:)


2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Gillar din blogg ska du veta, och gillar hur du visar upp ditt hem, renovering och inredning. Den senaste bilden kändes så kal och kall, som att det inte var riktigt klart, eller plockar du undan mycket innan fotograferingen? Kram

MITT VITA HUS sa...

Anonym: Jag plockar ibland undan, men ej här. Den känns nog kal för man inte ser helheten liksom, känns inte så kalt när man ser allt runt om:) Dessutom så blir avstånd i kameran ibland lite missvisande:)

Kram

M