söndag 26 februari 2017

SÖNDAG & HOPPTRÄNING


Idag gick vi upp tidigt och drog till stallet. Vilken tur att jag schamponerade ponnyn redan igår kväll och packade in honom i pyjamasen så han var ren och fin när vi kom till träningen. Värsta med vit häst och denna tiden alltså, jag orkar inte mer lera liksom… Hot Spot skötte sig som vanligt super på den korta resan till där vi skulle hoppträning, han är en sådan stjärna på och av transport så det är inte klokt, lite rastlös när man inte rullar bilen men inte så det blir jobbigt eller så. Han matte har gjort så himla fint jobb med honom (både ridning och hantering) och vi är så glada att vi får dela honom lite med henne < 3


Väl på hoppträningen gick det bra med. Emma har ju inte hoppat massor med honom då hon är mer inriktad på dressyr, men eftersom vi gillar varierad träning så är det ju kul med några skutt här och där med:) Han lyckades bara tappa av sin ryttare en endaste liten gång och det var för han själv missade bakbomen på en oxer och klev ner lite fort, då tappade hon balansen och hamnade på halsen och sen kunde hon inte hålla sig kvar. Men ingen fara skedd det var bara upp igen och hoppa:)


Men nu är jag såå trött, går ju in i nattperiod nu och jag ska försöka vila lite nu på eftermiddagen så jag inte somnar åtta i kväll liksom. Få se om jag hinner kika in till er igen lite senare, men nu ZZzzz en stund:)
KRAM

Inga kommentarer: