fredag 3 februari 2017

HEJ BÄSTA HELGEN


Ett blomsterbud knackade på dörren här precis lagom när jag skulle vakna (har ju jobbat natt och när man går av blir det inte många timmars sömn eftersom man vill ställa tillbaka relativt snabbt igen). Älskar få fredagsblommor och det är snäppet bättre när de leveras hem till dörren av Interflora, känns extra lyxigt:)


Hej & välkommen sköna helgen!En välförtjänt ledig helg väntar (även om de brukar gå rasande snabbt) - hurra! Jag har jobbat hårt senaste dagarna - räddat liv som vi säger:) Med bästa gänget (tur att man har dessa fina kollegor att jobba med, alla dagar i veckan blir mycket lättare med dom vid sin sida)! Det mest tragiska kan man liksom hantera då man har kollegor av guld vid sin sida. Har en sak som jag egentligen skulle vilja bara prata om hur mycket som helst, som tog mig hårt (av vissa anledningar), men här är ju inte rätt forum. I dessa lägen är de där alla kollegorna det allra bästa, en lite pysventil för det som är liksom. Vi är tillsammans i glädje och i sorg och vi har varandra. Innan jag började där jag jobbar nu hade jag hört om detta gäng, hur nära alla stod varandra. I somras tyckte jag det var svårt, svårt att hitta sin plats i ett så tight gäng med allt vad det innebär. Men nu, nu känner jag mig som en del i (akut-)familjen:) 


Nu väntar en viss prickig ponny på oss - han är nog mest hungrig och vill nog inte jobba (men det ska han få göra;), så jag önskar er alla den finaste starten på helgen!
KRAM7 kommentarer:

Mittdittovitt sa...

Härligt det låter med så goda arbetskamrater. Bästa bästa grejen ju. Så fina blommor, köpte på mig fina tulpaner idag så härligt med blommor ju när man väntar på våren.

Önskar dig en härlig helg!
Kram Fia

Anonym sa...

Har ni möjlighet till handledning vid svåra händelser eller speglar ni bara i arbetsgruppen? / E

Anonym sa...

Hej. Jag bor själv i Linköping och tror att jag förstår vad du syftar på för händelse. Vet att hen kom till akuten först. Det är så fruktansvärt tragiskt så jag gråter bara jag skriver om det. Styrkekramar till dej❤

MITT VITA HUS sa...

Anonym: Ännu mer tragiskt när det ar en gammal vän från förr med...😢

MITT VITA HUS sa...

E: Vi har kamratstödjare, jättebra funktion!❤

Kram

M


Anonym sa...

Kamratstödjare - låter intressant. Berätta mer , kanske ett inläggstips om det upplägget. Kram på dig! / E

Polkagrisglass sa...

Så vårigt och fint du har det! Har Du funderat på matta under matbordet? Tror det skulle inrama det fint och ge en fin värme. Har köpt flera mattor av Nain typ i ljusa färger efter att en fengshui inredare gick igenom vårt hem. Det blev så varmt och fint efter det! Önskar dig en skön dag!