tisdag 21 februari 2017

DAGS FÖR SPORTLOVSBIO FÖR LILLA SKATTEN

Gissa Alice favoritserie??;)


Jag har precis vinkat hejdå till den här lilla snäckan som är nu på väg in till stan för bio & lunch det med bff. Vi har så länge jag kan komma ihåg haft som tradition att gå på en sportlovsmatiné, men i år tycks livet se lite annorlunda ut och skatten väljer att hänga med vänner på stan istället:) Men bara att inse man har dom till låns en tid i livet, sen växer dom upp och vill ha sitt eget. Den här lilla är sååå bestämd och det kommer bli något stort av henne någon dag i livet (om hon bara kan kanalisera sin energi;). Hon älskar smink och kläder och vara fin (till skillnad från syster som mest vill gå skitig i hästkläder 24-7 och som inte tänker på något annat än hästar;), hon följer alla stora youtubers och det är så viktigt att vara cool. Gillar ni Alice stil?:)


Heeej vänner!


Jag vaknade upp till en ljus tisdag men den mulnade det på och nu faller snön här. Stora flingor dalar ner och jag har för mig något ordspråk som säger "fem vintrar innan vår" hrm… Jag vill ju ha vår och den känns så nära, jag orkar liksom inte mer kyla nu:SNu ska jag fixa till lite brunch här och det blir nog äggröra och kalkon och grönsaker (nyttigt gott och mättande) innan jag ska mot jobbet (vi hoppas på en lugnare tisdagskväll än vad måndagen var:S). Vi ses snart igen och tills dess ha det allra bäst vännen min!

KRAM

3 kommentarer:

Martina sa...

Hej!

Jag har precis blivit medlem i Viktväktarna, jag undrar om du skulle vilja tipsa om någon bra frukost? Jsg tycker oftast att det blir onödigt mycket points vid frukosten.. Skulle vara tacksam för tips! Tack för en fin blogg också! :) Ha en fin dag!

Karin sa...

Ja, man har bara barnen till låns. Vips är de stora och man undrar var alla åren tog vägen! Men det är väl precis som det skall vara ;-)

MITT VITA HUS sa...

Martina: Jag tycker kvarg (sockerfri) eller en smoothie eller två ägg är bäst, runt 4 sp:)

Kram

M