söndag 12 februari 2017

ÅRETS TÄVLINGSPREMIÄR
Tävlingspremiär idag för dessa två och det gick galant! Vintern är ju lite lågsäsong så nu är det bara såå roligt att komma igång även om det var en träningstävling idag (där tävlar man mot sig själv bara:). De satte programmet på 63% idag (lite små missar men ändå bra gjort, träna kan  man ju göra mycket på att bli bättre hela tiden men det går så framåt för dom:).Det blev inte så mycket kort dessvärre då ljuset bara var de sämsta idag och jag hade zoom-objektiv på. Hrm nästan alla bilder är suddiga - men här får ni två från framridningen. Han var jättefin då, pigg och framåt, sen gick han ner i sitt vanliga lunk vilket innebär att man får driva och driva och man får inte direkt så mycket gratis. Det vi övar mest på just nu är framåtbjudningen faktiskt och hålla ihop formen:)


Men det ska vara kul, alltid kul. Det är nummer ett. Emma var så glad att vår fina hästägare kom och kollade med, det betyder allt för oss att hon är nöjd med:) Anläggningen vi var på idag är en av de finaste i Östergötland, ett riktigt dressyrstall/träningsanläggning och det var superkul. Hit kommer vi fler gånger garanterat!Nu ska jag laga lite spagetti carbonara med massa riven god parmesan (man blir hungrig av att hålla igång i kylan hela dagen:P) här men jag kikar snart igen igen med ett erbjudande till er:)
KRAM


1 kommentar:

Karin- vackertnaturligt sa...

Åh, vad roligt det låter att vara på tävling tillsammans. Härligt när det går bra, på något sätt tävlar man alltid bara mot (med) sig själv på hästtävlingar. Viktigt att skilja på resultat och prestation i den här sporten! Prestationen är oftast större än resultatet! Ha en fin vecka! Kram