onsdag 25 januari 2017

VÅRPEPPA DITT HEM - TÄVLING PÅ INSTAGRAMVill du ha chansen att vårpeppa ditt hem med dessa fin fina saker? Ja då måste du kika in på mitt instagramkonto. Jag har nämligen fixat värsta fina tävlingen till er där då jag tyckte det behövdes nu i januarimörkret som en pepp på att vi går mot ljusare tider igen:) En ensam vinnare tar hem denna fina tävling och i potten ligger en Pallo Junior vas från Butik Esq, En försilvrad Skultuna Lilja från 200m2, en härlig kudde i vårens mintfärg från Nina Kullberg och så den urfina svarta Skogsberg & Smart lyktan + ljusrefill från Candelize som är sponsrad från ByBinett. Jamen hallå - huuuur fina priser är det inte så säg?!?:) Allt har ett värde på 3400kr
(ev. vinstskatt betalas av vinnaren)


Fullständiga tävlingsregler hittar du på @mittvitahus. Så kika in, allt detta kan bli ditt om du har turen på din sida och chansar man inte vinner man inget;) 
KRAM

9 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, vart kommer den fina zebrarandiga kudden ifrån???
Fina bilder från ditt vardagsrum och superfina priser att vinna! :)

Anonym sa...

Självklart är jag med i din tävling , hur kul skulle inte detta vara att vinna till min 30 års dag i februari 😀 / @mylifebyevelina

Anonym sa...

Hej,
Var har du köpt Den prickiga kudden?:)
Helena

MITT VITA HUS sa...

Anonym: Zebrarandig kudde kommer från Newport, köpt i höstas där:)

Evelina: Kul att du är med:)

Helena: Prickig kudde med från Newport, köpte samtidigt som Zebrakudden där på bilden:) Ska komma i lager igen, jag vill ha en ljus lika samma också:) Ralph Lauren tyg sydd för Newport.

Kram

M


Anonym sa...

Hej
Var kommer det fina hjärtat i porslin ifrån?

.

Anonym sa...

Hej, vore kul om du kunde ha en vanlig tävling här på bloggen och att man lämnar kommentar här istället. Är inte alla som har instagram.

Malin sa...

Hej!
Måste man ha instagram för att tävla? Inte alla som har det som sagt.. Trogen läsare av din blogg och vore kul om man också fick chansen att tävla någongång:)

Anonym sa...

Hej
Var kommer det fina vita porslinshjärtat ifrån?

MITT VITA HUS sa...

Anonym & Malin: Senast i december hade jag en tävling här på bara bloggen:) Ofta är det ju sponsorerna som bestämmer hur och var tävlingen ska hållas, men ni får hålla utkik, kommer säker mer tävlingar för bloggen om ni missade den i december:)


Anonym: Hjärtat kommer från Newporthome i höstas:)Kram


M