lördag 28 januari 2017

NYBÄDDAT & FLUFFIGT I ROSA
Vårt sovrum nu nybäddat med fluffigt rosa från Mille Notti från Sleepo. Älskar Mille Nottis lakan och detta i den pudriga färgen var bara så fint. Stått på min önskelista ett tag:) Föresten tänkte jag dela en fin fin rabattkod till er som gäller hela helgen hos Sleepo. Ni får 20% off med koden: HELG20.

Hej sköna lördag!


Solen skiner och det är kallt och fint ute. Vi har pysslat här hemma lite jag och N, tjejerna är på stan och fixar naglarna och lunchar ihop. Så tacksam över de stunder de är sams och inte kivas;). I eftermiddag blir det stallet då vi har prinsen hela helgen. Dock håller han på att tappa en sko bak så jag måste försöka slå fast den så vi kan rida. Igår var han superfin den lilla. Ibland är han inte så samarbetsvillig men han har sina bra stunder nu allt oftare och Emma och han börjar verkligen komma överens bra fast ibland blir det lite missförstånd. Lyssnar Emma på mina instruktioner med så brukar det gå bättre, men ibland bara morrar hon åt mig och tycker hon kan själv (fast jag vet att som mamma har man alltid rätt he he;)! Emma behöver programträna idag, eftersom de nu är anmälda till årets första träningstävling:)I kväll blir det mys i soffan. Såå skönt! Älskar lördagar på det viset:) Önskar er alla en fin fin helgdag!

KRAM8 kommentarer:

Anonym sa...

Fantastiskt sovrum! Var har ni köpt sängkappan? Det ser ut som ni har en kontinentalsäng och jag har letat med ljus och lykta efter snygga och tillräckligt höga kappor. Er är sååå fin! ❤️

Anonym sa...

Så fint sovrum! 😍 Ljuvlig vårkänsla med de rosa sängkläderna 💗

Anonym sa...

Åh jisses så vårigt och fint! Älskar kombinationen rosa och grått. Ja nu blev jag också sugen på rosa! <3 //Cecilia

Nazima sa...

Helt underbart och vårigt! Tack för rabattkoden,fanns mycket fint!
Kram

Sandra sa...

Var är sängen ifrån? Så fin!!! Så svårt att hitta en med sängkappa 👌🏻

Anonym sa...

Så himla fint! 👌

MITT VITA HUS sa...

Anonym: Sängkappan är specialbeställd i samma tyg som sänggaveln som jag beställde även den från egna önskemål. Jio har sytt, men allt är beställt hos Lindholms interiör.

Anionym: Själva sängen är en Ikea kontinental, älskar den. Sänggavel och sängkappa beställt hos Lindholms här i stan.

Kram


MLiza sa...

Vart kommer de vackra sängborden ifrån?