lördag 7 januari 2017

LÖRDAGSMYS I GRANNSTADEN
Idag käkade vi lunch på Panefresco som nu öppnat i grannstaden. Älskar Panefresco. Så gott och fräscht. Länge sedan jag var i Italien nu men det smakar verkligen lika. Idag träffade vi även Paolo Roberto där och pratade lite pizza:)

Tjingeling!


Idag tog vi en tur över till vår grannstad Norrköping. Länge sedan vi var där men förr brukade vi åka ganska så ofta över (tar ju bara 20 minuter liksom). Kul att göra något tyckte tjejerna som mest hela jullovet bara tagit det lugnt och skönt. Vi gick och kikade i lite butiker men den här tiden är man ju inte jättesugen på att shoppa direkt, mest bara mysigt att göra något tillsammans hela familjen. Emma fynda dock en fin tröjapå Johnells på rean, hon som aldrig handlar något annat än hästgrejer för sina pengar;)Nu ska vi hoppa i de där stallkläderna och ge oss mot vår lilla prick. Idag ska han få lite vila, bara en liten skritt ute. Sen ska vi snabbt hem och in i värmen igen. Hu fryser lika mycket idag som igår:SHoppas ni har en skön helg vänner!
KRAM
2 kommentarer:

Anonym sa...

Ser supermysigt ut! Läängtar by the way efter ditt utlovade ww inlägg - blir så galet inspirerad av din resa och tycker du verkar så bra på balans - god, nyttig mat som tillåter njutning samtidigt som man vuktminskar. Dins tjejer är väldigt vackra - precis som sin mamma.

www.saramadeleine.se Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna sa...

Åh så mysigt :)