söndag 29 januari 2017

ATT ÄLSKA SÖNDAGSFRUKOSTAR LITE MER
Åh vad lediga söndagsmornar är härliga och ännu lite härligare när man får göra gofrulle och sitta länge och mysa hela familjen. Idag blev det varma scones som var såå goda. Älskar det där frasiga lilla snabbbrödet:) Knäppte några bilder medans jag väntade på att tjejerna skulle vakna:)
Tjingeling sköna söndag!


Här har vi redan hunnit vara i stallet. Blev tidig morgon där eftersom han skulle få skon påslagen igen. Men riktigt mysigt att komma ut tidigt. Dock dansade han runt som aldrig förr på stallgången och undrade lite varför han inte fick gå ut med kompisarna i hagen och varför han var tvungen att stå still he he. Sen red vi ett pass i ridhuset och tränade cavalettibommar och sen red Emma igenom sitt program igen, det sitter bra men nu behöver hon finslipa detaljer. Hoppas hon i vår kan debutera LB:1:)


Nu ska jag faktisk vila lite framför någon söndagsmatiné men sen ska jag gå lossa och städa hela huset så det är fint och rent till kommande jobbvecka:)
KRAM


4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, va fint😊 Är det George jensens brödkorg? I såfall den lilla eller den stora?

Karin-vackertnaturligt sa...

Så fint och fräscht! Men vilka små söta Nutellaburkar, var hittar man dem? Älskar också att göra lite extra god helgfrukost! Kram

Lisa Engelke sa...

Vad fint ni har det. Och vilka snygga bilder 😊

MITT VITA HUS sa...

Anonym: Det är den lilla:)

Karin: Taxfree shopping;)

Kram

M