lördag 12 november 2016

INSPIRATION - FIN TILL FESTEN
I slutet av nästa vecka vankas det party med jobbet. Skulle vara kul med något nytt och jag letar runt lite idag på vad som skulle passa. Vi ska vara i gamla slakthusområdet och restaurangen där (samma område som där Lindholms interiör ligger, ett mycket vackert område här i vår stad som borde exponeras mer:). Jag tänker nu att jag skulle köpa något som passar även inför kommande högtider då man vill klä upp sig lite extra:)1. Ääälskar spetstrenden. Så snyggt. Tänk bara det här silkiga linnet till ett par snygga byxor till exempel kostym-modellen. Pumps till är ett måste för en liten mer partylook:)


2. Eller varför inte ett par urläckra skinntights till.


3. Klänning med lite drapering som den här är ju perfekt för oss med kurvor:) Svart funkar ju alltid med till fest tycker jag. Jag tänker med snygga svarta strumpbyxor, en snyggare kuvertväska och lite glitter hängande i öronen så blir denna wow. Själv tar jag då min Mulberry kuvertväska och mina Lily and Rose örhängen.


4. Men hur snygg var inte denna klänning?! En sån där det står mitt namn på:) Aldrig provat märket med är såå sugen på ett klick. Perfekt med lite lång ärm om man är frusen av sig:)


5. Måste måste införskaffa ett par nya svarta klassiska pump. Mina har blivit sju nummer förstora och det har resulterat i ett fall redan då skon inte hängde med mig oops.Hoppas ni fick lite partyinspiration nu bloggisar. Finns ju sååå mycket fint att välja mellan:)

KRAM


3 kommentarer:

Nazima på Nazimas mat och hem sa...

Vilka snygga outfits! Tack för inspon! Jag skulle också behöva ett play klassiska svarta pumps, såna man kan ha i år o dar utan att de är omoderna.
Kramar

Anonym sa...

Det är ju toppen när man kan "gömma" lilla magen i en drapering! Stort gilla på sådana klänningar! /E

Angelica sa...

Älskar dina inspirations-collage, både när det gäller kläder och inredning :)
Plus dina önskelistor :)