onsdag 30 november 2016

DAGS ATT FIXA JULKLAPPARNA


Jag passade på när det var Black Friday att klicka hem lite julklappar. Så himla braiga erbjudanden överallt så man kunde ju verkligen passa på på vissa saker som man tänkt. Hos iDeal of Sweden hittade jag de fina iPhone-skalen till tjejerna för halva priset till exempel.Tycker dom här skalen är så bra, speciellt magnetfunktionen som gör att man lätt kan ta ut dom ur plånboksskalen. De vill ju gärna ha med sig busskort och visa-kort till skolan och då är det ju praktiskt att ha allt i ett. Jag funderar själv faktiskt på om jag ska köpa mig ett sånt där plånboksskal. Alice gillar rosa - hennes älsklingsfärg. Emma är lite mer diskret - gillar grått och svart och turkos-blå som är hennes favoritfärger. Jag hittade alla skalen här. Nu idag ska jag kika på lite andra saker som jag fick på önskelistorna, det var Calvin underkläder (update: jag klickade hem ett kit med bla den här), en hel del hästprylar och Mikael Kors väskor som stod där såg jag! Vi får se vad jag ehh tomten menar jag såklart kan hitta;)Annars hoppas jag ni mår fint, jag har en lång lista med saker att fixa nu på min lediga dag. Borde städa hemma, baka saffransbullar och köra ett gäng tvättmaskiner så bästa att ta tag i saken:) I morgon hoppas jag ni som bor i närheten kommer och hälsar på mig på 200m2 och Julklappskvällen där:)och jag hoppas såklart hinna kika in till er lite mer men det är som sagt bråda dagar så jag gör så gott jag kan, jag jobbar ju trots allt lite mer än 100% med annat än bloggen så jag hoppas ni har liiite överseende:)

KRAM


(Inlägget innehåller Adlinks)

SparaSpara

5 kommentarer:

LIVSGLITTER sa...

Dom är himla fina! Tipsade själv om dessa under black friday, beställer alltid ifrån Ideal of Sweden! Men fina du, ett litet tips, märk ut inlägget som innehåller länkar du får betalt för, bara ett tips! VÄLDIGT mycket skriverier just nu om bloggare som inte märker sina inlägg. Stor kram <3

MITT VITA HUS sa...

Louise: Jag har märkt inlägget nu. Dock vill jag bara poängtera att jag har inte fått några skal från iDeal, inget samarbete med dom, köpta för redan skattade pengar;)


Kram

M


Anonym sa...

Ja men om det inte är ett samarbetet du får betalt för behöver du väl inte märka det eller har jag missat ngt ? /E Ps Slit inte ihjäl dig!

Lena* sa...

Den lilla lampan som hänger ner från taket med guldsladd, vad är det man kan köpa dom? Har den något namn om man ska söka?
Kram Lena*

Anonym sa...

Såna köpte dottern en hel hög av på det kända Ullared.��
Kostade typ ingenting...