lördag 20 augusti 2016

VI HJÄRTA O.B.C

Vi hjärta O.B.C.På riktigt är det här ett toppenställe. Igår testade vi grekhaket på andra sidan gatan, förvånansvärt gott faktiskt för typ inga pengar alls. Souvlakin var verkligen toppen och tzatsikin till smakade greklad så långt man kan komma:) Vi passade på att fota vid det kända väggen på framsidan av hotellet, ett måste om man är här typ:) Sen knallade vi in och slog oss ner i loungedelen ute på hotellet och beställde in drinkar (virgins for the kids och så fick de bananasplit - mums). Satt ute länge och lyssnade på skön loungemusik, tittade på stjärnfall och godare med huskatten.


Idag kan ni väl inte gissa vad vi ska göra??;)SOLIGA KRAMAR5 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt att ni har en bra semester, kattälskare som vi är i vår familj så noterade vi när vi var där för ett par veckor sedan att det inte fanns vatten till katterna detta år utan de drack vatten från poolerna vilket knappast är hälsosamt för dem. Vi bad personalen sätta ut vatten men vet inte om görs nu eller ej. Om vi är fler som påpekar så får katterna det kanske lite bättre där.

Asa sa...

Visst är Grekland en resa värt!
Vi var pa Naxos i somras, och det var fantastiskt! Vet inte riktigt hur du menade att det var förvånansvärt gott pa grekhaket, men i vart fall (och faktiskt oftast var man än är i världen) sa brukar sam, lokala restauranger vara snäppet bättre än hotellens.
Vi sa just da vi kom hem att vi inte ätit en enda lunch eller middag som inte varit toppen! Fräscht, roligt, delikat och kostar inte hela världen!

MITT VITA HUS sa...

Anonym Såg det med igår:( En fick lite glass av oss men det är ju inte vatten. Hotellet vill säkert inte ens ha dem här…

Åsa: Jag håller med dig, även det sjabbigaste stället kan ha så god mat:) Vi är väldigt nöjda med allt vi provat här so far:)

Kram

M

Anonym sa...

Ser underbart härligt ut.
Vad fina tjejerna är, hur gamla är dom nu igen?
Den vita shortsdressen dottern har på sig, vart är den ifrån? Superläcker!
Hoppas ni får en fortsatt härlig semester.
Kram

MITT VITA HUS sa...

Anonym: Alice är 11 och Emma fyller 14 om några veckor! Stora tjejer nu☺️ Byxdressen är från Gina, en teenies drömaffär typ😜 Men dressen är jättefin, hon köpte den till skolavslutningen😍

Kram

M