söndag 14 augusti 2016

VI HAR LÄMNAT TILLBAKA DEN PRICKIGE IDAG

Fina fina MJ's Hot Spot. Idag har han fått åka hem tll sin egna hage och till sin kompis där. Han blev mer än lycklig över att vara hemma kan jag säga och det kändes skönt. Haft ltei dålgit samvete att han fått gått själv i en hage och det har verkligen varit busväder på honom denna vecka, sen har han varit lite trötter eftersom det här var uppstarten efter en lång skön sommar så han ska nog få vila lite nu igen ha ha:)

Hej på kvällskvisten!


Nu är jag redo för en varm dusch och sen blir det sängen. Det har varit en tuff vecka. Från morgon till kväll med hästarna och tjejerna. Men det har varit lärorikt och nyttigt och vi har provat på lite mer att ha egen häst vilket var superkul (det kommer nog bli en i framtiden men nu ska vi få bli medryttare på Hot Spot och så har vi ju finaste C såklart). Emma har fått känna på terrängbana, fått bra ridlektioenr, de har haft små tävlingar i bårder dressyr (med riktig domare och protokoll) och haft en hopptävling samt ridit en trailbana. Så mycket nyttigt att ta med sig i framtiden. Emma är ju bara snart 14 och hon har ju många år på sig att bli mycket duktig om hon vill, men jag är stolt över henne för alla hennes prestationer just nu.


Nu är pricken med sin hjärtrumpa tillbaka i sin hage och är mer än nöjd som sagt. Men innan han åkte gick vi ut på promenad och han fick ta en galoppsväng på stubbåkern och Emma fick några nya kort på honom. Så nu hänger det tre nya rosetter på snöret på rummet och hjärtat är fullt med fina minnen att ta med sig i livet och nu ska den här ponnymamman vila upp sig lite;) Vi tackar familjen O-S speciellt matte gulliga A för lånet denna vecka, det har betytt så mycket för oss < 3

KRAMInga kommentarer: