tisdag 2 augusti 2016

PÅ PLATS


Lovade att visa er när den var på plats och nu är nya tjusiga vattenslangen från Garden Glory äntligen det. Så fint så fint det blev!


Matchar med vattenkannan också:) Krukan om någon undrar är en gammal från Plantagen som jag i år målat om i färgen Betong med krukfärg. Blev kalas och verkligen ett tips att förnya gamla slitna krukor.


Här ser ni vår grovingång, här går vi in jämt. Den ligger på gaveln av huset och man kommer direkt in i tvättstugan här. Älskar att ha grovingång. Nya vattenslangen hänger utanför vid vattenutkastet. Vi har även en sån där liten vagn bredvid med dubbelkoppling och två vattenslangar till så vi kan komma runt hela tomten och vattna vid behov. Ni skymtar även där vår nygjorda lilla innergård bakom planket.

Tjingeling snäckor!

Idag är det blåsigt och kallt här burr. Vet inte vad vi ska hitta på idag, kanske åka och mysa lite någonstans om Emmsan piggar på sig lite framåt dagen. Så trist att vara sjuk. Men jag tror jag ska börjar förmiddagen med att rensa upp lite på kontoret här hemma, det ska få sig en liten make over snart och jag har en hel hög med saker jag inte vet riktigt vart jag ska göra av där:S Är ni kanske sugna på bloppis igen? Det finns lite av varje i den där högen tror jag:)
KRAM
3 kommentarer:

blandare sa...

Nice!

Ulrika sa...

Absolut! Har köpt både ett par skor (kavat-kängor) och finare maileg-flaggan (som vi använder vid varje födelsedag i familjen). Så nöjd!

Anonym sa...

Hej! Tack för en så mysig och inspirerande blogg =). Just nu är jag helt i trädgårdstankar och jag tittar ofta på din blogg hur ni fixar i er trädgård - helt i min smak =). Men nu undrar jag om det finns någon sökfunktion i din blogg? Förr hittade jag kategorier(trädgård) men nu hittar jag bara månader - är det kanske jag som är lite trög men skulle gärna vilja söka lite mer specifikt =).

Tack! / Marie