söndag 7 augusti 2016

NU HAR VI HÄMTAT PRICKEN

Emma och hennes nya kompis Pricken (som egentligen heter Hot Spot).


Nu idag har vi som sagt hämtat hem denna D-Ponny som vi fått låna till Emma's ridläger. Fått några frågor om vad detta är för läger och det är ett läger för privathästar som anordnas i Wilma's (Emmas bestie ni vet) gamla stall (hon har precis bytt till ett nytt). Tanke har ju varit att båda tjejerna skulle dela på Aisha och Mio men nu är båda ponnisarna halta tyvärr, så i sista minut har vi lyckats få låna två nya ponnysar.

Tjingeling finaste ni!


Oj så sent inlägg men jag har varit i farten hela dagen lång och ganska så frånkopplad det sociala. Faktiskt lite skönt att vara det erkänner jag. Jag tror det är det jag gillar mest med att tjejerna och jag håller på med hästar, där måste man vara  lite mer i nuet och logga ut lite. Nyttigt och välbehövligt.Idag som sagt har vi hämtat denna ponny som vi ska låna ett tag. Han är bara sååå söt. En riktig prickig sötnöt:) och väldigt trevlig med!! Emma som aldrig ridit honom tidigare fick sitta upp en liten sväng tillsammans med Wilma och den ponnyn hon lånat, för att rida en sväng och känna efter lite tills morgon då lägret drar igång. Det gick över förväntan bra och Hot Spots ägare som vi träffade för första gången var bara så himla rara. Det här kommer bli kalas:)Wilma har fått låna en islandshäst som är väldigt oinriden, men hon är ju så himla duktig så det kommer bli super det med. Både för hästen och för henne:)Men nu blir det en varm dush, ett avsnitt av Bron i sängen och sen Zzzzz. Natti vänner och hoppas ni alla haft en fin helg!?

KRAM2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, vad mysigt det ser ut! En fråga, har köpt en sådan där lampfot i glas från Newport, var köpte du den mörkblå lampskärmen till?

www.saramadeleine.se Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna sa...

Åh så fin :). Roligt :)